Hej allihopa!
Nu har det gått några dagar sen jag la ut något så tycker det var dags men eftersom det har gått några dagar kan jag ju förklara vad jag gjort under denna vecka.
Måndag: hände inget speciellt, låg hemma med 40 graders feber, på kvällen försvann feber så mina vänner drog ut mig så jag inte skulle ha tråkigt.

Tisdag: hade jag sovmorgon , började ca 11:30 och avsluta kvällen med pingis som vanligt.

Onsdag: var det skola som vanligt, va med vänner på kvällen.

Torsdag: hade vi friluftsdagen i skolan, tyvärr förlora vi nästan alla grenar och man var sjukt trött när man kom hem men ändå sjukt kul som ni ser på bilden.

Fredag: ledig från skolan så sov ut , åkte sedan till med min fina vän som bjöd mig på mat och avslutade kvällen med att umgås med dom andra fina vännerna jag har.

Lördag: morgonen börja med att träffa massa vänner och avslutades med fest på kvällen, dock mådde jag inte så bra och var sjukt trött så åkte hem nästan först av alla.

Söndag: idag händer nog inget speciellt, blir att träffa vänner som vanligt och bara ta det lugnt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Finns något jag tycker är riktigt vidrigt som jag går och tänker på och det handlar om vänner som bestämmer över ens egna val, liksom jag personligen tycker inte att ens vänner ska välja vad man själv ska göra och inte göra och accepterar dom inte besluten så är det inga äkta vänner , riktiga vänner ska vara glad för sina vänners skull, dom ska finnas och stötta valet man gör. Men det är vid sånna här tillfällen man märker vilka som är äkta och oäkta. Hellre har jag få äkta vänner istället för 100 oäkta.

Andra saken jag tänker på är hur många som oftast tänker på populäritet, liksom att man rankar folk som opopulär eller populär. Man kan alltså inte va med folk som räknas opopulär för då blir man själv de. I mitt fel bryr jag mig absolut inte vem som är det eller vem som inte är det. Jag är med dom jag vill vara med, sånna människor som gör mig glad. För mig finns det inget som heter populär utan för mig är alla bra på sitt sätt.

PS: nått sjukt hände idag jag vann en tävling på internet jag absolut inte trodde jag skulle vinna men hoppades så gärna på att vinna, så nu får jag välja en valfri behandling för 500kr och sen får jag massage i 30 minuter och spraytan, på studio aveny tierp. Super lycklig😃

Likes

Comments

Hej allihopa!
Har inte skrivit under helgen så tänkte dra en sammanfattning på hur helgen varit.
Min helg har både vart sjukt bra och sjukt dålig, men mestadels dålig. Det bra med denna helg var att få träffa på alla roliga vänner men det sluta tillslut i kaos, det börja med att jag sov sjukt dåligt men humöret var ändå på topp. Vi åkte till Uppsala för lite roligheter med alla. Men det sluta med att jag tappa bort alla mina vänner för att jag skulle möta några andra vänner, så dom hitta dit vi var. Jag gick för att leta upp dom och på vägen dit kommer det alltså fram massa killar hela tiden och tog på en och försökte ragga och det var då sjukt mycket folk så man hann inte se vilka som gick där. Så sjukt hur vissa människor ens kan göra så!?!. Sedan när vi äntligen åkt hem så hade vi roligt ett tag hos några vänner men sedan skulle vi vidare och då vänta vi på några så jag missa sista bussen och alla drog hem och jag fick vänta på skjuts ute i kylan i tre timmar. Så sjukt glad att jag har en sån fin bästa killkompis som kom och hämta mig, alla kärlek till dig! Jag hoppas iallafall att alla fick en as bra Valborg för de önska jag också att jag skulle ha. Var ju så taggad på de som ni kanske har läst på tidigare inlägget. Nu blir man nog hemma och sjuk några dagar.. 😊

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag har lite små tankar om saker och ting så här på morgonen och de slog mig att jag tänkt länge på att ibland tror jag att man blir lyckligare av att dö i ensamhet än att leva ett liv med människor runt omkring sig som har svårt att förstå en och människor med två sätt att vara på. Ett framför ditt ansikte , ett bakom din rygg och med de menar jag att det finns många jag vet som visar sig super glada och trevliga som om dom gillar än sedan får man höra att det bara är spel för gallerian . Sanning är den alla vill ha och ärlighet men inte ger har jag märkt länge nu. Dem säger saker om dig du trodde ingen skulle kunna göra någonsin och absolut inte dessa människor. Helt sjukt hur vissa kan spela så bra, till och med så jag trodde på de till en början men jag har lärt mig med tiden att se skillnad. Är man vad så lär man sig eller hur?. Är nog inte helt ensam om detta. Är så sjukt glad att jag vet vilka som är äkta vänner och vilka som är falska.

Det är super tidigt och jag är sjukt trött men det är fredag och jag är super taggad på kvalborg, Valborg och finalborg, hoppas ni alla är lika taggade som jag är! 😃🎉

Likes

Comments

Hej allihopa!
Har precis kommit hem från gymmet och är super trött, inte för att jag tränade hårt utan har bara vart riktigt slut i kroppen idag, men det kanske inte är så konstigt med tanke på hur mycket det är i skolan just nu.

Hade tänkt att berätta lite om hur det verkligen ligger till bakom allt som fotograf. Får höra konstiga saker hela tiden om att jag skiter i att knäppa kort på vissa för att dom är "sämre" eller något liknande och vill bara säga att det är absolut inte så det ligger till för många gånger när jag tagit kort och sedan kommer hem för att redigera dom så är ca hälften suddiga och sånna bilder vill nog ingen ha eller hur?. Sedan så tror alla att det tar ca 5 minuter att kolla igenom bilderna och redigera dom så dom säger inte att det är så farligt, men i verkliga fall tar det ca 3 timmar för mig att fixa allt, om inte mer!!. Så det är super tråkigt att höra sånna saker när jag ställer upp en hel dag för att fixa snygga bilder och detta är tacken?.
Men men jag är lika glad ändå och för er som inte vet är jag Cross fotograf. Jag hoppas att alla förstår nu iallafall , men nu ska jag äntligen få sova efter Mycket plugg och träning😊 , PS här kommer en liten text som jag tycker stämmer så bra!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag är det måndag och mitt humör är på topp.

Hade tänkt gå in lite mer detaljerat om det här med skolan. Som ni alla vet är skolan absolut inte det lättaste som finns och känslan att bara slippa skulle va skönt eller hur?. Men jag börjar seriöst få lite ångest över att skolan snart tar slut. Liksom det är bara mindre än två månader kvar, Sen kommer den efterlängtade studenten!! Jippi!!.

MEN allt känns så konstigt när man tänker efter liksom vad händer efter skolan är slut?! Många frågor snurrar runt i mitt huvud , liksom Vad ska man bli? Vad ska man göra? Hur kommer det bli?. Det är alltså då livet startar på riktigt och det kommer kännas sjukt konstigt att börja jobba, flytta hemifrån, inte träffa alla vänner dagligen. Men jag är nog inte ensam med dessa tankar.

Men nu ska jag inte skriva allt för långt så det inte blir jobbigt för er att läsa, ser fram emot en vecka full av glädje och massa träning 😁

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag har länge funderat på att börja blogga igen och nu har jag beslutat att börja eftersom så många verkar vara intresserade i mitt privatliv och eftersom dom inte verkar uppfatta hur det verkligen lägger till har gjort så att jag har valt att börja skriva och berätta om allt så ni alla får chansen att veta hur det verkligen ligger till. Så är ni intresserade att veta mer är det bara att följa min resa, trevlig fortsatt helg 👋🏻

Likes

Comments