Känslor , Vardag

Asså, vissa dagar så känner jag mig verkligen riktigt dålig. Som ja, just nu (fast de är natt och jag borde så sova egentligen men jag försöker, ok?)
Men ja, jag känner just nu hur jag verkligen inte gjort något av de saker jag så länge pratat om att göra. Jag har försökt orka organisera mitt rum i ungefär två tre veckor nu. Har inte gjort något ännu, blir bara mer kaos varje dag... Men men, jag känner liksom lite så att nu när jag inte riktigt mår jättebra så prioriterar jag inte riktigt att städa eller i detta fall organisera om min garderob.. Har städat men vill ju fixa om så att jag har någon slags ordning som jag är nöjd med, så att de blir enklare att hålla ordning! Är väldigt duktig på att stöka till i mitt rum. Krävs bara att jag ska dra ut en gång och så har jag rivit ur hela garderoben och slängt alla kläder på golvet eller i min fåtölj.. Vill ju typ inte riktigt ha det så. Vill ha ordning, mår bättre då, men mår så dåligt att jag inte orkar fixa de, även fast jag vet att de skulle göra saker lite bättre.. Skulle vilja ändra må dåligt till omotiverad, men är för trött för att orka skriva om allting. Så ja inte mår dåligt, utan mer omotiverad!
Idag gick jag och handlade, hade panik hela tiden när jag gick omkring. Som tur var Jossan en sån fin vän och även fast hon inte kunde komma dit så pratade hon i telefon med mig! Hjälper väldigt mycket! Vi skulle ha gått ut men jag vart så trött efter att ha handlat,lagat mat så ja jag somnade i ungefär två timmar och har nu inte kunnat somna om. Så tänkte perfekt tillfälle att skriva något.
Ja mitt liv är inte så jätteintressant för tillfället, jobbar på Max Infra City, där jag trivs riktigt bra, umgås med Jossan, träffar personen jag tycker om och typ ligger i min säng mest. Så ja inte alls mycket som händer, vill dra igång någonting spännande. Men ja som jag tidigare nämnt, omotiverad.
Vill göra massor, men har ingen ork just nu. Så de får faktiskt ta och vänta känner jag. Oj vad jag känner att de faktiskt känns bättre att skriva lite om det. Eller så är de tröttheten som tagit över och jag har förvandlats till övertrötta super glada Emma som inte alls kommer att kunna somna!!
Typiskt, jag som har massor med spännande att göra imorgon!
Ska ta en cigg och käka en macka och typ lägga mig och räkna får eller något.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments