Är ju ändå ledig imorgon så why The hell not?
Fast ska faktiskt till psykologen imorgon, första gången på länge. Ska försöka att fixa så jag får ångestdämpande igen, så att jag har något när jag har ångest.

Har inte ångest eller så just nu, utan kan verkligen inte sova... Är för pigg fortfarande. råkade somna när jag kom hem från jobbet så visste när jag vaknade att de var kört och nu tittar jag på The last ship.
Asså är sjukt, har ätit typ i princip bara tacos den senaste månaden (äter på jobbet och jobbar ju på tacobar så tacos är självklart), men ja fattar inte hur jag fortfarande kan vara så sugen på tacos. Behöver en ordentlig tacokväll typ.

Asså skrev typ bara det här pga att ja jag har tråkigt... haha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Menshjärna, inget riktigt egentligen. Men jag blir typ helt galen när jag har mens, galet hungrig, galet känslig och kanske lite aningen arg och ledsen pga mensvärk.
Sen gosh, att sova verkar ju alltid helt omöjligt. Eller ja rättare sagt att somna verkar ju helt omöjligt, när jag väl somnat så sover jag. Men får nästan som panik varje gång jag ska sova, drabbas av en slags galen rastlöshet och jag måste upp och göra något. Börjar typ att övertänka precis allting..
Och nu fick jag världens cravings för Coca Cola och jag dricker inte ens läsk?! På riktigt, jag gillar verkligen inte läsk men ändå blev jag helt galet sugen på det. Förstår inte varför... Ska jag gå till cirkle K och köpa det eller ska jag typ ligga här bara...? Eller typ göra det jag alltid gör och typ dricka en kopp te. 
Om det ens märks så är det väldigt snurrigt i mitt huvud, därav snurrigt och förvirrat inlägg. Men kände lite att jag kanske behövde skriva av mig lite. Det hjälper ibland att få klarhet. Ett super tips till alla med ångest och sånt är att skriva exakt varje tanke, kanske inte som mig såhär öppet. Men någonstans, på ett papper, i din dator eller whatever.
Hjälper mig alltid att skriva ut precis varje lilla dåliga tanke. Brukar göra en slags "ordspya" där jag skriver ner varje negativa ord som kommer upp i huvudet och det blir en jävla röra.
Sen tar jag bort/förstör/whatever det och försöker att gå vidare!
Ganska skönt att få ut det iallafall!
Satan i gatan vad värdelös jag är på att skriva vettiga saker för tillfället. Aja whatever, så får de vara.
Nu ska jag ta min sista cigg och typ göra te. Bestämde att de inte var en bra idé att gå till Cirkle K!

Likes

Comments