Hejsan allihop och god innan jul!
idag har jag haft en mysig dag med min familj,vi har pyntat granen och druckit en massa glögg och julmust.Men vi har även planerat lite för hur vi ska göra i jul och planerat vad vi ska göra i årets tomteland,vilket innebär att vi bygger pepparkaka hus,tomtar,snö och en massa saker men imorgon blir det en ännu bättre dag antagligen,så då ses vi då.
Puss & kram från Ida❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

god eftermiddag alla som läser min blogg!
Idag så har jag lite julmys med min sötnos(min hund)
vi kollar på julfilm,äter julgodis och njuter av att vara med min sötnos tills jag ska på träning klockan 15:00
och sedan så ska jag komma tillbaka så ska jag gå på lång promenad med han.
Gilla om ni vill att jag ska fortsätta uppdatera bloggen
puss & kram från ida

Likes

Comments

godmorgon allihopa!
nu har jag precis vaknat och jag ska gå ner och äta frukost för jag måste iväg till Helsingborg snart för jag och min familj ska fira mina farfar för att han fyller år. Till middag så ska vi äta thaimat och jag älskar verkligen thaimat så det ska iallafall bli jätte kul,jag uppdaterar bloggen om ett tag igen.
puss & kram från ida

Likes

Comments

Hejsan allihop!

Ikväll så hade jag och min tjejkompis Sandra tänkt  övernatta hemma hos henne för det  känns som om det var 7 månader sen,men oftas när vi sover över så käkar vi nästan alltid popcorn och ostbollar vilket är våra favorit snacks. Men vi brukar också kolla film och gå ut och träffa kompisar men idag så fick Sandra sin nya MACBOOK air och hon installerar lite appar och så på den nu så då passar  jag på att blogga men det betyder att vi nog antagligen inte kommer gå ut ikväll men jag vill gå ut ikväll men vi får se. Men detta är då mitt första blogg inlägg men jag hoppas ni vill följa mig med denna bloggen och se hur min vardag ser ut och hur jag tar mig igenom olika situationer i mitt liv.

Puss & kram från Ida

Likes

Comments