Hejsan på er!!

Ledsen för dålig uppdatering men det kommer lovar!!! Vi har bara lite FÖR mycket i skolan just nu. 

Följ oss gärna på Instagram<333

kram på er!!

Kärlek; Ida och Erika

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan hörrni!!

Jag har precis slutat en tuff skoldag och sitter nu i mitt kontor och väntar på skjuts. Denna veckan kommer bli kaos för jag har så mycket att göra i skolan. Sedan så har jag fotbollsavslutning idag, match imorn(som jag troligtvis inte kommer vara med på då jag är förkyld och hes) och på onsdag ska jag jobba. Sammanfattande så kommer min vecka vara lite stressig.

Jaja slut på allt klagande. I helgen ska jag spela Quality hotell cup, ASTAGGAD!!! Erika ska nog vara speaker när jag spelar också så det blir riktigt kul, och sedan är det höstlov WIHOO!!

Vad ska ni göra på höstlovet??

Ha det gött så hörs vi.

K'ärlek; Ida

Likes

Comments

​Hejhopp!

Idag har jag jobbat sedan halv 7 imorse, och det kändes inte alls skönt att sätta klockan på halv 6 när det är söndag. Bara jag som lärt mig i skolan att det är en vilodag? Iallafall har jag jobbat med att arrangera en fotbollscup vi har här, så det har blivit mycket spring (svullna fötter) och en hel del kaos. Men det är kul när det går bra, och när lönen kommer. 

Hur vi kan bo i ett land med så dåligt väder är ju också en mycket bra fråga som jag ofta ställer mig, men sedan undrar jag också vilka som är dumma nog att arrangera en fotbollscup i slutet av oktober ;) 

Hur som helst är det ju skola imorrn igen, och söndagsångesten är på topp. Det enda jag ser fram emot med veckan är sjukgymnastik för mitt knä och halloweenfest (trots alla clowner).

Vad ser ni fram emot? 

Ha nu en superbra vecka, jag ska plugga matte så det kommer jag nog ha!

Kärlek: Erika

Likes

Comments

Hejsan!! Det är jag Ida som är gingern i vår fantastiska duo. 

Både jag och Erika går som tur är på samma skola men jag går samhäll istället för natur. Jag ska säga er att samhäll har en hel del plugg också men inte lika jobbiga ämnen enligt mig. Min vardag ser typ ut på samma sätt varje dag: Jag vaknar och går till skolan, slutar skolan och tar bussen hem, tar en tupplur en stund då skolan oftast tar kål på mig, sedan byter jag om och åker till fotbollsplan för att träna eller eventuellt spela match. Men som tur är blir det lite variation i vardagen ibland och den mesta tiden går åt att umgås med familj eller hitta på roliga äventyr med Erikus.  Jag har faktiskt även ett litet extrajobb då jag städar och tvättar husvagnar/ husbilar, jättekul...

På vintern är det roligaste att åka skidor och om vi har tur kan jag och Erika åka tillsammans i år, i riktiga fjäll istället för ulricehamnsbacken. 

Så mycket annat finns det nog inte att veta om mig förutom att jag älskar Håkan<333 och står för att alla människor ska ha lika värde. 

Ses i fortsättning

Kärlek; IdaLikes

Comments

Som ni då kanske anar ifrån rubriken är det jag som är Erika.

Jag går som sagt i ettan på gymnsiet och läser Naturvetenskap, en hel del plugg efter bara några månader. Anser att matten består mer av bokstäver än av siffran, mycket förvirrande.

På fritiden, eller den fritid jag har, så tränar jag en hel del. Har tidigare spelat handboll och fotboll men på grund av en korsbandsskada har jag inte kunnat träna/spela på mer än 2 år så just nu är det gym som gäller. Skulle jag välja själv hade jag levt på handbollsplanen och gör nu allt för att komma tillbaka starkt.

Egentligen behöver jag inte skriva så mycket mer, ni kommer ju att förstå. Men kan veta att de flesta inlägg med starka åsikter kommer att komma ifrån mig, när jag blir upprörd över någonting blir jag väldigt engagerad (om det är bra vet jag inte).

Tänkte nämna en viktig sak, julmusik är mitt liv från september till februari, och självklart Håkan in emellan. Så nedan länkar jag en lista som ja, spelas i mina hörlurar hela tiden nu för tiden.

Hoppas ändå att ni känner mig en aning nu! Lyssna på musiken!!

Kärlek: Erika

Likes

Comments

​Verkligen roligt att ni hittat hit, detta kommer vara en liten inblick i våra (stundtals) mycket intressanta liv. Vi båda går nu första året på gymnasiet, och efter många om och men lyckades vi även hamna på samma skola efter tre underbara högstadie-år tillsammans. 

Detta får vara en kort introduktion, så kommer nog mer information kring oss lite senare! Hoppas ni kommer stanna kvar och läsa kring allt vi tänker.

Kärlek; Ida & Erika

Likes

Comments