Jag fyller 18 år snart (woop woop) och jag är rätt så besviken att jag kommer inte skaffa körkort än. Min plan från början var att jag skulle få körkortet, dagen jag fyllde 18 men det kommer inte att hända... Detta beror på flera olika anledningar men den främsta anledningen är att jag har ingen bil. Jag har både övningskört och planerat att skaffa körkort för manuella bilar, men tyvärr så hände något tråkigt under hösten och nu har vi ingen manuell bil. Jag har redan övningskört ganska mycket, så jag skulle kunna göra klart det på en körskola men jag ser ingen idé i att ha körkort men ingen bil att köra. Vi har två NYA automatbilar och det finns absolut ingen chans att min pappa låter mig köra dem, så jag får bara vänta tills vi har skaffat en manuell bil.

Sedan så hade jag väldigt mycket i skolan och det var svårt att hitta tid för att plugga, träna friidrott och övningsköra, så det här med körkortet rann ur sanden.

Jag blir nästan gråtfärdig när jag skriver detta för att jag hade verkligen bestämt mig att den 5.e januari 2018, skulle jag komma hem och berätta för alla att jag hade fått körkort. Jag hade lixom bestämt mig för att ta den klassiska "göra sönder övningsskylts"-bilden och lägga ut på instagram.

BUT I JUST HAVE TO SUCK IT UP AND STOP BEING A BIG-ASS CRYBABY!! För att ju mer jag tänker på det, desto mer stressad blir jag och det är det sista jag vill bli. Jag bryr mig men samtidigt så bryr jag mig inte och det är dags för mig att inse att det får hända, när Gud vill att det ska hända. Det finns hundratals människor som inte skaffar körkort när de är 18. Om jag skaffar det när jag är 18 eller 104 år, spelar ingen roll, så länge jag skaffar det så är det lugnt.

xoxo,

ur one and only, Ide


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

GOTT NYTT ÅR!! Första dagen på året och i detta inlägget tänkte jag dela med mig av några highlights of the year. Jag ska skriva en kort och rolig grej som hände varje månad.

Januari: Jag fyllde år och hade en underbar dag med mina vänner


Februari: Kom 3:a på JSM och persade med ca. 1 sekund!!

Mars: Åkte skidor för första gången i mitt liv

April: Mycket hände i April, min bästis Blessing fyllde 18!! O sedan så åkte jag till Skottland och Portugal på träningsläger

Maj: Satte nytt klubbrekord på svensk stafett och kom 3:a på 4x100 med världens bästa stafettlag. Och för att förgylla den underbara helgen, så föddes min brorsdotter, Olivia.

Juni: Tog sommarlov!! Tänk att JAG klarade av första året av gymnasiet. Jag fick också nya glasögon (fick veta att min syn har försämrats) och provade på linser i typ 2 veckor.

Juli: Hade väldigt tråkigt, jobbade, tränade hela tiden o tävlade.

Augusti: Tagga Junior-SM!! Jag va skitnervös och ville inte ens åka, men jag åkte och om jag ska va ärlig, gick det helt OK. Men då kändes det som att hela jorden skulle gå under, jag bölade som en stor bebis hela tiden och less på allt.

September: Åkte till Stockholm med alla tvåor från min skola för en tävling (skoltradition). Min klass var bäst som vanligt o vann.

Oktober: Träningsläger aka dödarlägret!!! o jag tog några roliga bilder med kompisar

November: Ännu ett läger...ughhh, och fixade drömhåret

December: Fick min tandställning och fick dra ut 2 tänder.... ajj! + va sjukt skoltrött

Sååå, nu är jag äntligen klar!! Det var jättesvårt och jobbigt att lägga in bilderna men det funkade till slut. Jag vill tacka alla mina underbara vänner och människor som har i mitt liv (NI ÄR BÄST!!). År 2017 började extremt suveränt för mig och jag var nog världens lyckligaste människa men mot slutet, sket allt sig. Jag har velat hoppa av skolan och sluta med friidrotten flera gånger... Men nu är det ett nytt år aka nya möjligheter att bli VÄRLDENS LYCKLIGASTE MÄNNISKA!

xoxo,

ur one and only, Ide

Likes

Comments

"Guess who's back? Back again.

Ide's back, tell a friend."

YAAASS! Klockan är 00:54 när jag skriver detta och jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Jag har tänkt på detta ett litet tag nu men har tvekat för att jag vet hur dålig jag är på att blogga regelbundet, men jag ska göra mitt bästa. Jag har raderat alla mina gamla inlägg för att ha en fräsch start. 

New Year, New Me-vibbarna har smittat mig och saker kommer vara lite annorlunda denna gången. För det första ska jag blogga enbart för mig själv och ingen annan. Förra året började jag blogga för att jag ville vara känd och ha massa samarbeten med coola företag. Och det var det som gjorde bloggandet tråkigt för mig. Jag kände att jag var tvungen att ha inspo-inlägg och var helt enkelt superfalsk för att locka människor. Men i 2018, ska min blogg var typ som en öppen dagbok, där man kan läsa om mitt liv. 

Jag kan avslöja redan nu att jag inte kommer att blogga regelbundet, det kommer att ske när jag känner för det. Det blir väldigt jobbigt att blogga och få bra betyg i skolan, ha ett liv, träna friidrott 5 ggr i veckan och klara av att inte bryta ihop samtidigt. 

Hoppas att ni vill fortsätta läsa och följa mitt tråkiga och cringeiga, men FANTASTISKA liv.

xoxo,

ur one and only, Ide 


Likes

Comments