Helgen har faktiskt varit bra denna gång.
Åt middag hos Caroline i fredags med hon och Sandra. Satt mest och snackade, och gick hem senare då det faktiskt inte hände allt för mycket. Lördag blev det fest här på melrose. Inget som egentligen var planerar men det bara hände. Var både kul & lite långtråkigt men det blev vad man gjorde det till. Men hade super trevligt ändå.
#L kom förbi senare på natten för film & sleepover, det var nog bästa på hela lördagen.

Söndagshänget blev hos Sandra på kvällen igår. Tur man var ledig idag då natten blev sen 👌🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 77 Readers

Likes

Comments

HUR vackra varelser är inte detta? 😍❤️
Mosters tjejer

  • 86 Readers

Likes

Comments

För en tjej som mig som älskar vin, passar dessa perfekt. Nu får man pimpa lite med sitt eget skit så att säga. Vet dock inte vars jag ska hänga upp dom ännu, men någonstans kommer dessa två små tavlor passa perfekt.

Sen en stor home sweet home tavla. Den åker nog upp i hallen skulle jag tro 😍

  • 86 Readers

Likes

Comments

Tänkte att det är dags att börja blogga igen så man har en sysselsättning att göra. Dessutom nu när man har en ny fungerande mobil så kan det bli lite roligare kanske.

Kan börja med att säga att lägenheten som jag bodde i med min väns möbler är officiellt min. Känns hur bra som helst. Fredagen började med att alla möbler åkte ut som var Carros och mina åkte in. Men tv bänk, vardagsrumsbord och köksbord stannade kvar här. Så nu är man själv. Helt själv, men det är mysigt. Känns faktiskt bra. Ska städa upp och fixa litegrann innan så ska jag sedan knäppa lite bilder och lägga upp. Lite annorlunda att vara här med mina möbler då man är så van vid Carros.

Men nu, är det dags för en dusch efter gårdagens bravader. Men kul hade jag, så ini helvete ❤️

  • 89 Readers

Likes

Comments

Försöker mig på ännu ett nytt försök att blogga upp om mitt verkligen intressanta liv. Allt flyter på som det ska, jobbar och har det bra hemma. Håller faktiskt på att kolla efter en ny lägenhet. En trea är bra men för mycket pengar månaden och det är för mycket utgifter. En tvåa är mysigare och jag har inga problem med att sova i ett vardagsrummet. Vad händer mer? Umgås med mina fina vänner, skaffat nya vänner. Har faktiskt inget intressant som händer i livet just nu. Haha men ska allt berätta med tiden om det händer något 😊😊


Likes

Comments

Gjorde stan idag.
Så jävla varmt så jag Mio & Niklas tog en promenad till stan. Lunch intagen och massa shopping. Kom hem med tre par kalsonger plus badbrallor åt Mio, lite smink, nya skor åt Niklas osv. Skulle egentligen på badhuset, som en liten överraskning till Mio. Men sköter man sig inte så blir det inge roligt. Har både varit en helvetes dag och en bra dag. Men nu ligger han och vilar, måste väcka han snart. Sen systemet och sola med sara sen sticker jag till byn med en annan sara.

  • 561 Readers

Likes

Comments

Har ju tänkt köpa ett Barbord av syrran. Så idag kom hon med de, så vi har skruvat och fixat lite, så händiga som vi är. Så nu är det på plats och jag är så super nöjd. Två saker till, sen är allt klart.

Har varit så jävla bra väder idag. Jobbat ett kort pass till halv 10, sen hem. Vilade ett tag, som råkade bli typ tre timmar. Haha. Så jävla trött av att ha klivit upp tidigt varje dag förutom onsdag. Så snart är det helg, men självklart jobbar man då också. Här är bordet:

  • 563 Readers

Likes

Comments

Nu har vi äntligen varit och storhandlat mat för månaden. Ju längre man väntar desto längre håller maten har jag kommit på, haha. Men nu är det skönt med kyl och frys full. Handlar alltid så billigt. Jag som alltid tror att de jag köper kommer MINST gå på 3k. Men nej, inte ens över 2k blev det, så de är skönt. Dollar store sen, köpte nya knivar, nya glas. Keps och allt möjligt, lite välbehövliga saker. Snart köper mamma vårat nya köksbord också, så då blir det att köpa annat som man kan ha på bordet. Barbordet till köket kommer till veckan & sen är det bara soffan kvar. ÄNTLIGEN.

  • 572 Readers

Likes

Comments

Gårdagen var bra. Kvällen spenderades med sara och lina. Lite öl, lite vin, lite cider. Sådär en tisdag. Luleå en sväng, bara tjötade på. Det var riktigt bra faktiskt. Dagen har varit mindre bra. Haha så jävla dåligt väder ute så vi kan inte gå ut eller något. Mio är nämligen ledig från dagis idag.
Imorgon och på fredag jobbar jag. Söndag jobbar jag. Men det blir härligt. Valborg på lördag också, vi får se vars jag hamnar, förhoppningsvis överallt och ingenstans, haha. Sen är det färdigt, kan inte hålla på att försöka tro att jag fortfarande är tonåring och kan supa hela natten. Kan kan jag, men shit vad man är trött dagen efter nu för tiden.

  • 607 Readers

Likes

Comments