En spontan resa till huvudstaden!

Hallå hallå!

Hur härliga är inte dessa bilder ovanför? Dessa bilder är från vår Stockholms resa vi gjorde sista veckan på min semester. Naema och Kim skulle också dit så vi hängde på dom men bodde på ett hotell på Norrmalm då dom bodde i någon lägenhet utanför stan. Så himla mysig stad. Vi åt jättegod mat, var på gröna Lund samt Skansen, strosade runt i stan och gamla stan, besökta naturhistoriska museet samt så mycket mer.

På 3 dagar hinner man faktiskt med en hel dag. Hann även åka iväg till Solna på Mall of Scandinavia en dag och drog ut på någon nattklubb på tisdagen. Kändes väldigt konstigt att fara ut på nattklubb en tisdag men de var trevligt.

Sammanfattningen av dessa dagar var så bra, mysigt, underbart sällskap, varma dagar, skavsår, fina bilder, god mat och fattigare ❤️

~Ida Westerberg~

Gillar

Kommentarer

tillbaka från semestern!

Hej allihopa!

Semestern är nu över och det är som det är och det känns som det känns. Men helt ärligt var det väldigt skönt att komma tillbaka. Jag har nu jobbat en hel vecka och haft trevliga kunder, roliga färgkund och allt har gått bra. Varit lite trött nu när man under semestern har lagt sig sent och tagit sovmorgon.

Men som sagt , skönt att vara tillbaka. Nu har man veckorna planerade i allafall. På semestern ville jag alltid göra något, ha alltid något planerat men det blev inte alltid så. Därför är det skönt att veta vad man ska göra nu måndag till fredag. Nu är det helg och ser framemot kommande jobbvecka också. Men nu ska jag bara ta det lugnt så hörs vi!

~Ida Westerberg~

  • Nära Umeå

Gillar

Kommentarer

trevlig lunch med tjejkompisarna

En dag här på semestern bestämde sig jag, Mewika, Petra och Evelina att äta lunch på sjöbris. Älskar verkligen sjöbris. Fin utsikt, vi hade bra väder och inte allt för mycket människor under lunchen. Jag tog mig en räktallrik för första gången. Kan inte förstå att jag aldrig testat den tidigare då jag älskar räkor och den består av cirka 80% räkor! Tidigare har jag bara tagit deras vedugnsbakade pizzor vilket aldrig blir en besvikelse!

Jättemysig dag hur som helst med så himla fina människor ❤
Utöver det umgicks jag även med Julanda senare på den dagen. Vi tog en shoppingdag i några timmar. Nästan enda tills avion stängde 20:00, tiden bara rann iväg!

OMG LOOK AT THIS!!

~Ida Westerberg~

Gillar

Kommentarer