ett år i bilder

Hallå!
Det var inte igår..närmare nästan ett år sedan jag publicerade senast, och nu har jag tänkt börja lite smått igen. Egentligen mest för min egna skull som en liten dagbok online, Därför gör jag även detta inlägg med ganska många bilder från där jag avslutade förra året för att själv kunna kolla tillbaka. Så en snabb sammanfattning vad som har hänt på ett år;

firade mamma 50 år, ätit mycket god mat, haft kräftskiva, halloween fest, börjat prata och träffa Julanda mer, vandrat, varit i Norge och träffat Fanny och Wilma som har flyttat dit, firat folk som fyllt år, brännbollsyran, vännäsdagarna och så mycket mer.

Kändes jobbigt att göra en massa inlägg om det så därför låter jag bilderna tala för sig själva för denna gång.

~Ida Westerberg~

Gillar

En spontan resa till huvudstaden!

Hallå hallå!

Hur härliga är inte dessa bilder ovanför? Dessa bilder är från vår Stockholms resa vi gjorde sista veckan på min semester. Naema och Kim skulle också dit så vi hängde på dom men bodde på ett hotell på Norrmalm då dom bodde i någon lägenhet utanför stan. Så himla mysig stad. Vi åt jättegod mat, var på gröna Lund samt Skansen, strosade runt i stan och gamla stan, besökta naturhistoriska museet samt så mycket mer.

På 3 dagar hinner man faktiskt med en hel dag. Hann även åka iväg till Solna på Mall of Scandinavia en dag och drog ut på någon nattklubb på tisdagen. Kändes väldigt konstigt att fara ut på nattklubb en tisdag men de var trevligt.

Sammanfattningen av dessa dagar var så bra, mysigt, underbart sällskap, varma dagar, skavsår, fina bilder, god mat och fattigare ❤️

~Ida Westerberg~

Gillar

tillbaka från semestern!

Hej allihopa!

Semestern är nu över och det är som det är och det känns som det känns. Men helt ärligt var det väldigt skönt att komma tillbaka. Jag har nu jobbat en hel vecka och haft trevliga kunder, roliga färgkund och allt har gått bra. Varit lite trött nu när man under semestern har lagt sig sent och tagit sovmorgon.

Men som sagt , skönt att vara tillbaka. Nu har man veckorna planerade i allafall. På semestern ville jag alltid göra något, ha alltid något planerat men det blev inte alltid så. Därför är det skönt att veta vad man ska göra nu måndag till fredag. Nu är det helg och ser framemot kommande jobbvecka också. Men nu ska jag bara ta det lugnt så hörs vi!

~Ida Westerberg~

  • Nära Umeå

Gillar