Igår var de första dagen i gymnasiet för många och jag är en av dem, jag börja i natur och igår fick vi träffa alla vi ska gå med. Vi gjorde dock inget speciellt, först fick vi lyssna på några som pratade i aulan, och då berättade dem att dem har slagit ihop teknik och natur för att dem va så många i teknik, så vissa teknister får gå med oss naturare, men iaf, igår blrjade vi med det, sedan gick vi tett klassrum och vi körde någon slags namnlek för att lära känna varandra och veta vad alla heter.. Sen blev vi indelade i grupper och skulle gå och leta efter saker osv.. Men idag började den riktiga skoldagen då vi fick börja med vårt skolarbete, och jag börja 10:30 idag med svenska och då hade vi nå slags "prov" för att se om man har nå svårigheter osv, sen hade vi matte och där gjorde vi bara en diagnos sen fick vi gå. Efter tyo 10 minuter så skulle vi ha samhällskunskap och dp pratade vi bara om vad vi kommer arbeta med oså, och till sist hade jag tyska, jag har aldrig haft tyska, 7-9 gick jag på spanska så de blev nå nytt och jag fattade inte mycket men jag fattade en del iaf, sen fick vi våra tyska böcker också, vi fick se någon tysk kort film för att lära oss lite ord osv. Och ja jag är inte direkt jätte taggad men just nu verkar de vara bra i skolan och hoooas att de blir de alla åren. Men nu sks jag sova för jag ska upp tidigt imorgon buhu..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är de sista dagen på sommarlovet och de ör fett tråkigt, de har gått så fort, meb sommarlovet har varit både bra och dåligt, jag orkar dock inte ta det, men imorgon blrjar jag första dagen i gymnasiet och det ska bli jättekul! Dock så ser jag absolut inte fram emot det.. Men de är bara tre år kvar sen tar jag studenten. Men iaf, jag har uppdaterat jätte dåligt för som sagt sommarlovet har varit lite upp och ner men ändå en bra sommar, de tråkiga är att Tova ska flytta och lämna mig här, fast vi kan fortfarande hälsa på varandra. Men nu ska jag gå och sola nånstans så jag får mer färg så skriver jag nån gång sen.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och kollar på The vampire diaries, jag är också väldigt snorig, vet inte om jag börjar bli sjuk eller om det är pollen men det är iaf as drygt :(
men de är jävligt skönt med sommarlov! igår va jag, mamma, pappa och min lillebror på bio och vi kollade på Jurassic world och den var så himla bra! måste nästan se den igen för den var så bra! men nu måste jag vila lite för jag är trött, så vi hörs sen nån gång!

Likes

Comments

Juste jag kom precis på att jag har ju färgat håret igen, jag kände att jag inte ville vara rödhårig längre för jag kände att det inte passade mig så jag färgade håret igen till en mörk färg, de kommer en bild nedanför.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen, jag kollar på saw, en as bra film dock läskig om man inte gillar skräck. Jag har faktiskt varit duktig och pluggat också, och jag längtar såååå mycket till skolavslutningen!! de är liksom bara en vecka kvar!! de ska bli så skönt med lov, men ändå så vill man ju inte sluta eftersom att man splittras från sina kompisar och då ses man bara under lovet sen ses man inte mer och de är tråkigt! men nu ska jag lägga mig och kolla klart och vila lite också.

Likes

Comments

Idag var jag ute på e center för att titta på nya gympaskor, och de va så svårt att hitta något till mig då jag har lite problem med mina fötter (kan inte ha vissa skor, och måste ha en viss sula) men till slut hitta vi ett par! Jag och pappa va där minst en timme för att leta skor, men efter vi hittade gympaskor så skulle vi ju såklart leta efter vanliga uteskor då jag behöver de också, och de va ett väldans problem, de va jätte svårt att hitta, men vi ska åka och kolla igen på fredag och se om vi hittar något! men nu ska jag snart äta och sen dra och träna (för jag är duktig haha) nä men nu måste jag sluta skriva så får vi se när nästa inlägg kommer.

Likes

Comments

Jag hade ju snakebites förut, men sen så kände jag att jag ville ha något annat så då tog jag ut dem och gjorde Monroe istället, och ja de kändes men de gjorde inte jätte ont, inte mina snakebites heller, men de går så fort så de svider bara till men de är lätt värt det! Men nu ska jag typ vila lite för jag är jätte trött.. Men de kommer en bild på min Monroe här nere.

Likes

Comments

Just nu är jag sjuk.. Har varit sjuk hela veckan så har typ haft ett extra lov haha, nerå men nu har lovet börjat för alla men mitt började i måndags efter skolan vilket va lite skönt då jag behövde sova ut oså, men när man har varit sjuk ett tag så blir det liksom tråkigt, för i början är de liksom skönt att man slipper skolan men sen efter nån dag blir det blir det liksom att man tänker "vad fan ska man göra" och man ligger typ i sängen som en död fisk (iaf jag) och de är så fruktansvärt tråkigt och så får man liksom inte gå ut heller så då blir allt så mycket tråkigare.. Men jag har iaf lyckats roa mig lite med att kolla på massa filmer oså och självklart sovit hur mycket som helst (minst typ från att jag lägger mig ca 23:00 eller senare och vaknar ungefär när mamma kommer hem från gymmet vilket kan vara vid 12-15, så idag väckte mamma mig ca 15:30) Men jag känner att nu vill jag verkligen bli frisk så jag kan vara med kompisar.
Och jag hoppas jag är bättre imorgon för imorgon får vi besök.
Men nu ska jag lägga mig och kolla på film så vi hörs sen.
(kan tipsa om dessa filmer, för er som inte har sett dem, dem är verkligen jätte bra!)
Likes

Comments

Ja texten säger väl en del, och ja jag gar färgat håret rött, flr jag kände att jag inte vill ha blond läbgre och de känns som att alla har de så då ville jag ändra på mig och då blev de röd hårfärg. De kommer lite bilder här nere för jag ska iväg nu så hinner inte skriva så mycket mer.

Likes

Comments

Jag har inte skrivit på ett tag för jag har verkligen inte haft den orken och har inte mått så bra dem senaste veckorna, men ska försöka skriva mer nu, men idag får de bli ett kort inlägg för jag är trött, och känner mig hängig, så jag tror jag börjar bli sjuk sp jag ska ta och vila lite nu.
  • 269 Readers

Likes

Comments