Header

Det är inte bara djur djur djur här, utan vissa dagar ser vi knappt djuren då vi bygger inhängnader, byggnader så de får skugga, klipper taggträd, fixar lerbyggnader av gamla myrstackar, klipper gräs, lastar upp döda kalvar och gud vet vad!

Men gud vilken upplevelse (!) speciellt när man är van att sitta bakom en dator! Dem är så kreativa här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Får inte nog av dessa underbara djur, fy vad ni är fina

Likes

Comments

Världens finaste Gepard

Likes

Comments

Besökte världens största handgjorda hål, det är en gammal diamantgruva - Så häftigt

Likes

Comments

Likes

Comments

Såg ’the wild pride’ idag, det är en vild flock här på farmen, skelett överallt! Så himla fina

Likes

Comments

Jag och några på farmen tog 3 dagar off work för att åka på safari!!! Jag är så glad att jag tog den möjligheten för har fått uppleva och se så mycket jag aldrig trodde jag skulle få se! Exempelvis har jag sett (tror jag) alla djur från Lejonkungen; Sazo, lejon, hyena, zebra, giraff och alla möjliga djur! Så himla coolt och WOW vilken upplevelse.

Likes

Comments

Hey everyone,

Jag befinner mig nu under min andra vecka i Sydafrika och jag älskar det! Har stått någon enstaka meter från djur man endast suttit bakom Planet Earth och sett! Jag är helt tagen av dessa underbara varelser.

Åh ja, jag kanske inte nämnt det men jag är i Sydafrika för lite olika volontärarbeten och första stoppet är ’wild cat sanctuary’ i varma Kimberely, 40 grader i skuggan under dagarna här (!). Så ja, jag befinner mig på en farm och sover 10 meter från en gepard och hör lejonens ryt under nätterna, amazing.

Farmen jag jobbar på tar hand om djur som inte överlever i vildmarken här pga antingen föräldralöshet, jaktturism (att döda djur för nöjets skull för att tjäna pengar) och sjukdomar.

Det är otroligt tidiga morgnar och riktigt hårt arbete men det är det så värt för då får man hänga med- och skåda dessa underbaringar;


Be well, I

Likes

Comments

Julafton igår, vad gjorde alla?

Jag var iallafall hemma med alla nära. Ma, pa, ena systern som är bosatt i london, andra i birkastan & farmor, mormor. Liten men mysig familj! Åt julbord, kaffe, prosecco, klappar, julmusik & you name it, allt som är juligt!

Drog även upp idén framför alla att skänka klappar till röda korset där de bidrar med saker såsom filt, matpaket, rent vatten, ren humanitet speciellt till utsatta i syrien och fick ihop 7 olika gåvor (inklusive min)!! Sök på julklapp röda korset om ni vill det också, bra idé att ta upp det på sådana tillfällen för att hjälpa lite extra!

BE WELL, I

Likes

Comments

Jultraditioner måste följas så rosé, prosecco & lite party är ju ett måste! Speciellt när en kär vän fyller år vid juletider, nu blir det celebration!

Be well & marry christmas, I

Likes

Comments