Header

Jag kan inte riktigt släppa det här, VI VANN. VI VANN. Är så chockad. Asså jag tror inte att någon fattar det här. 

Men jag kanske ska ta det från början.

I går åkte jag och resten av ESK-gymnasterna på tävling till bålsta (RT2 för er som är intreserade) Det gick skitdåligt. (åtminstonde för mig) Varven vi körde var


🏆Tumbling:

Varv 1: Hjulning rondat flickis

Varv 2: Volt kullerbytta/Volt pik/Volt sträckt

Varv 3: Rondat salto/Rondat flickis/ Rondat flickis Salto


Trampet

Varv 1: Överslag på bord

varv 2: Grupperad volt

Varv 3: Pik/ Sträckt/ sträckt halv

Sen hade vi fristående också såklart.


Det ända varvet som gick bra för mig var varven på tumbling. Friståendet gick åt helvete.. Men resultatspoängen var ändå ganska bra (eftersom vi vann)


För er som fattar gymnastiska som jag kallar det så kallade språket har ni poängen här.

http://www3.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_646...

Vi kom 3:a i fristående och bara det får mig att typ ramla baklänges av chock.

Vi vann överlägset på tumbliing med nästan 2 hela poäng (wtf)

Och vi kom delad första plats på trampett med västerås GF trupp blå.

Vi vann allt med nästan 1 poäng och en total på 50.950


Det roliga var att när vi satt i små klumpar på prisutdelningen hade vi inte ens satsat på brons. Vi var beredda på att resa oss upp och gå och byta om när som hellst, men vi tänkte också att om vi skulle vinna så skulle vi resa oss upp med stonefaces och bara gå och hämta våra priser, erkänn att det hade varit askul. Men sen förstörde ledarna det. De skrek utav bara helvet aoch bara hoppade upp och ner, Och då började vi skrika också. så den planen var ganska körd..Men det kändes skönt att vinna mot alla 02:or som var där och som tävlade i hjulning hjulning och sånt.. Jag är så taggad inför nästa tävling i sthlm även fast vi aldrig i livet kommer komma pallplats där eftersom det är RM. 

Här har ni några bilder på hur glada vi var!!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte sova nu efter en lååååååång dag av plugg eller ja, inte så mycket plugg i skolan utan mest när jag kom hem, satt helt seriöst 4 h och pluggade, tur att jag hade laddat upp med lite godis( betoning på lite) heh hej "host" 160 kr "host" har dok inte ätit upp allt än hihi, imorgon blire matteprov och sen so på torsdag, jag tycker att vi alla ber en bön för mig nu,
FUUCKK SCHOOOL
amen


Likes

Comments

Hej halloj, tänkte blogga lite nu på åmgestens dag. Söndag. Jag hatar sönsag mer än alla dagar i veckan seriöst, den e hemsk. Det är dagen då man bara, fan jag har inte pluggat någonting den här helgen och har seminarie nästa vecka. Fuck it!

Och jag kan inte plugga om jag inte har städat rum och mitt rum e kaos så
Först måste jag städa mitt rum ocv efter det plugga,

Vilken underbar dag jag jar framför mig. Nej men jag ska göra det och sen ska jag försöka filma en liten vlogg för det är så grymt tråkigt att skriva, vi ses

Likes

Comments

Hejsan hoppsan halloj igen! Hejsan nu har jag mobilen här och jag har 12 % men tänktr slänga in ett litet veckoinlägg, det blir många sånna nu, jag vet inte vad jag har berättat om men jag böejar från igår för innan dess var allt sjuuukt ointressant.

I fredags hade vi språkdag på skolan vilket betyder att det är massa olika pass som handlar om språk och lånder till exempel fick man lära sig finska om man ville. Men vi satte oss ner i en tårtbit och läste, jag menar att vi la oss ner i en tårtbit och läste. Och lärare gick förbi och typ slrattade åt oss och sen kom en speciell lärare och tänkte öppna och vi trodde att hon skulle skicka ut oss men nej hon frågade bara "får jag fota"

Jahapp
Och sen hade vi donken dejt på mcdonalds, men neheeee! Och det finns inte så myclet att säga mer än att Tuva kommer hata mig om hon ser den här bilden.

Sen fick jag skjuss till stallet och hade den ENDA hästen jag INTE ville ha!! Loyd.

Han både
Sparkas
Bitts
Och är aaaasseg
Så det var inte jättekul och dessutom skulle vi vara ute och det vara aaskallt och blåste. LYCKAT!


Sen kom jag hem och hade fått min bas av min umderbara farmor!!!!

Likes

Comments

Hej halloj jag har inte bloggat på ett tag nu men det är för att jag har så sjuuukt mycket (Som jag redan berättad  säkert 20000 gånger) Men det är verkligen så, Jag har inte jättemycket tid att blogga och minst av allt fota eller filma. Men nu är det lördag!!! Underbara lördag och jag har träningsverk överallt. först styrkan i torsdags och ridning på fredagen. 

Asont i låren efter allt. Jag rider ju på säva så ingen som inte rider där kommer förstå ett skit av vad jag pratar om men jag red i alla fall en häst som heter wakinya och som drar så sjukt mycket att jag inte kunde röra på mina fingrar i slutet, har även träningsverk i magen av att behöva hålla emot när hon skenar iväg i galopp. Vi körde galoppfattningar vilket inte är en stor grej speciellt eftersom wakinya helst springer för evigt, det svåra var att minska eller sakta av för då lyssnade hon inte alls. Hon e ganska läskig för hon har ett blått öga och ett brunt. Men i alla fall. När vi gjort samma övning 2 gånger så fattade hon exakt när hon skulle fatta galopp och när hon skulle sakta av och jag skulle göra en volt varje gång hon fattade galopp utan att jag sa till.......Jag vart helt yr, det kan ha blivit runt 15, 16 stycken. Men jag lyckades iaf😄.

Sen har jag lyckats missa 2 lektioner på två dagar och eftersom vi har typ en lektion per dag så är det väldigt svårt men jag lyckades! Både engelska och svenska, men till mitt försvar så visste jag inte att jag skulle gå på engelskan. Jaja jag skiter väll i dem jävla ämnena. Idag ska jag nog inte göra ett skit mer än att städa mitt rum, fota lite, kanske filma en cover på ghost eller någon annan låt, vill förbereda lite blogginlägg för veckan eftersom jag antagligen kommer ha asstressigt eftersom jag har so på onsdag och musik seminarier kommer upp på måndag och det tidigaste är på tisdagen så det blir aaassvårt att blogga och just det sen har jag skolfota på måndag 11.15 också!

Likes

Comments

Hej halloj, och ja jag vet, jag har inte uppdaterat särskilt mycket, inte alls faktiskt men ni vet inte hur mycket sol hänt denna vecka och lite på förra veckan. Det började med att vår spis gick sönder och att vi åkte och köpte en ny men den kommer inte på en gång så vi behövde vänta lite.och i lördags pluggade jag No oavbeutet 3 timmar vilket är typ rekord för mig och i söndags köpte jag ett nytt skal och pluggade 1 timme:

Måndag: först vaknade jag och bara wtf i dont like these days at all. Men jag gick till skolan och fick veta att vi skulle ha skolfoto på tisdagen, men jag pluggade No hela dagen när jag kunde och pluggade när jag kom hem innan gymnastiken som inte gick särskilt bra.

Tisdag: jag hade No seminarie första tiden efter bg 9.30 så jag kom till skolan en timme tidigt dör att träna och så
Mycket som jag tränat borde det ju gott bra men nej, jag sög, jag sa typ inte ett skit och berättade om de lättaste grejwrna så jag får antaglingen D. Jag fick också veta när jag kom att skolfotot var inställt, så det var jättekul att se alla sol fixat sig typ dampa😂😂😂

Onsdag: vi var i gånsta och jag GICK dit vilket tpg typ 45 min sen skulle vi gå typ 2 km till någon stuga längst bort. Och så gjorde vi massa olika skitsaker och sen hade vi skoljogg så då gick vi 2 km tillbaka och sen sprang jag 3 km och satte mig sen och spelade candycrush. Sen gick jag ju hem också så sammalagt gick jag 13 km. Plus att jag hade gymnastikträning som var jätterolig.

Idag kommer vår spis pch jag ska ha styrketräning. Men nu måste jag göra mig i ordnign hej då!

Likes

Comments

Hejsan hejsan, nu ska jag åka någonstans och äta så jag passar på med ett inlägg, idag är det mysdag så jag har no makeup och rosa mjukisbyxor, vackert jag vet! Nej men dagen idag har har varit sjuuuukt tråkig, har pluggat sammanlagt 3 timmar, så nu hoppas jag att jag e förbered till seminariet på tisdag, jag skriver ett inlägg lite senare för nu e jag så hungrig att jag inte kan andas!!

Likes

Comments

Jag satt och plugga och helt plötsligt skriker min pappa "Ska du med och köpa spis" jag ba vafan varför ska vi köpa spis Nu! En torsdag klockan halv 9, trevligt trevligt, men nu ska vi till Elgiganten och kolla på spisar woho, jag följer med för man kan inte lita på mina föräldrar, de kanske kommer hem med lite ved och tändstickor! Så jag följe med.


Likes

Comments