Hej igen alla ni där ute. Just nu sitter jag i soffan och andas efter en handbollsträning som jag själv inte är så nöjd med. Idag var en sån dag då många tankar och känslor rörde sig i min kropp och allt blev omvandlat till frustration och sedan slutade det i tårar. Vissa dagar är bättre än andra kan man ju lugnt säga och idag var bara en lite tyngre dag. De senaste dagarna har allt känts bra och skolan börjar komma igång på riktigt och det känns fortfarande som att jag har gjort rätt val med att flytta hit och att ge allt detta en chans. Helgen bestod av ett besök av min älskade mamma och det var riktigt skönt att få ladda med en massa mammakärlek. Shopping på dagen och middag på Pinchos på kvällen, sååå bra helg. Tack för allt mammsen. Imorgon är det vila från träning, dock blir det en löptur på idrotten men det får man bara ta. En härlig sovmorgon har jag också framför mig, 11:10 startar dagen och oj så skönt säger jag bara. Hoppas att resten av veckan blir aningen bättre än ikväll, som jag sa i senaste inlägget så är det bara att ta nya tag och titta framåt. Saknar er där hemma och hoppas ni har det bra. Vi hörs när vi hörs och vi ses när vi ses.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla kära vänner, hoppas allt är bra med er. Själv mår jag ganska bra, skolan är igång och idag har jag spelat min första match med Sävehoftröjan på mig. Dagen idag har varit lite mer händelserik än vanligt, vi började följa schemat idag på skolan och hade då vanliga lektioner. Efter skolan fick jag finbesök av min farbror och hans respektive vilket var jättekul. Alltid skönt att träffa släkt och få lite extra kärlek såhär mitt i veckan. Jag bjöds på middag och sedan begav jag mig direkt till match, så spännande att spela sin första match med ny tröja på sig. Tyvär slutade det med förlust och laget insatts var inte den bästa men vad ska man förvänta sig på den första matchen på säsongens och den första riktiga matchen för mig på mer än ett halvår. Jag är ofta ganska hård mot mig själv när det kommer till handbollen och har väldigt höga krav så därför blir jag sällan riktigt nöjd och så även idag. Aja jag tänker att det bara kan bli bättre. Bara att ta nya tag och titta framåt. Vi hörs när vi hörs och vi ses när vi ses.

Likes

Comments

Kanske konstig rubrik, kanske inte? Det är iallafall så jag ser på det, att jag startat ett nytt liv på något sätt och idag var min första riktiga dag i det nya livet. Jag har gått min första dag på gymnasiet och även haft träning nummer ett på denna handbollssäsongen. Att få träna med laget var härligt och jag börjar verkligen komma in i laget nu vilket känns väldigt bra, det är sånt som kommer göra att allt med det här med flytten kommer kännas så mycket lättare. Jag måste faktiskt säga att det känns skönt att komma igång med vardagen, både med skolan och med handbollen (även fast dagens handbollsträning bestod av löptest). Så dagen idag har varit bra och jag hoppas att veckan fortsätter i samma riktning. Gårdagen bestod först av en liten löptur i området, bara för att väcka kroppen och för att kolla läget lite. Senare på dagen gick jag till gallerian som ligger väldogt nära min lägenhet för att fixa lite inför skolan. kvällen spenderades med min kära vän Alma, vi åt middag tillsammans och hade sedan bara en väldigt trevlig kväll tillsammans. Det känns riktigt bra att ha Alma här eftersom att även hon kommer från Piteå, bra för både själen och dialekten som min kära vän Lilly en gång sa och jag kan inget annat än hålla med. Nu är det dags att gå till sängs eftersom att även morgondagen består av skola. Kärlek till er alla. Vi ses när vi ses och vi hörs när vi hörs.


Likes

Comments

Go' kväll och hej igen. Idag har jag tagit mig igenom min första hela dag i denna nya stad. Allt känns fortfarande väldigt nytt och extremt ovant men ändå så spännande. Har gått nästan en hel dag utan att gråta och det måste jag säga känns bra eftersom att jag väldigt lätt blir känslig när jag tänker mycket. Så knappt några ledsna miner eller annat tråkigt på hela dagen, kan det bli bättre? Dagen spenderades med en av mina nya vänner här i Göteborg, vi har haft en jättemysig dag med massor av gott att äta och en hel del prat. Att träffa vänner och att ha annat att tänka på tror jag kommer vara en stor nyckel till framgång. Jag tror att det kan vara bra att inte ha tid att ha hemlängtan utan att ha annat att fokusera på och därför känner jag att det kommer bli bra så fort jag kommer igång med min vardag, skola och handboll. Imorgon är det söndag och det betyder enligt mig städdag, inte för att det hunnit bli särskilt stökigt men lika bra att man tar tag i det på en gång. Hoppas alla ni har det bra vart än ni befinner er. Vi hörs när vi hörs och vi ses när vi ses. (Som ni ser på bilden nedan så har även min kära "nalleballenyponskalle" flyttat in)

Likes

Comments

Välkommen är ordet som får stå i centrum i mitt första inlägg. Först och främst vill jag säga välkommen till mina kära läsare (om det finns någon där ute), välkommen till min blogg. Den plats där jag kommer sätta ord på mina känslor och där ni kommer att få följa min resa. Jag har tänkt vara helt öppen och ärlig, berätta hur allt går och inte låtsas som att allt är toppen om det inte är det. Jag ska försöka skriva så ofta jag kan och jag ska försöka att dela med mig av det mesta. Hoppas ni kommer att trivas. Sedan skulle jag även vilja säga välkommen till mig själv, välkommen till Göteborg Ida och välkommen till ett nytt kapitel i livet. Nu sitter jag här i min alldeles egna lägenhet helt ensam och om jag ska vara ärlig så känns det sjukt. Jag trodde aldrig att denna dag skulle komma, dagen har alltid varit så långt bort och nu är den helt plötsligt här. En dag fylld med så mycket känslor och så mycket tårar. Det känns så rätt men samtidigt så fel, ska jag som bara är ett barn bo helt själv och klara det utan problem? Det vet man aldrig och därför ska jag nu prova på det. Första dagarna kommer vara tuffa och det är jag redo för, det får helt enkelt bli många facetime-samtal med nära och kära så man får lite extra energi till att se förbi det jobbiga. Aja det var nog allt jag hade att komma med ikväll, vi hörs när vi hörs och vi ses när vi ses. Bjuder på en underbar bild från gårdagen då Jag och min bästa Lilly låste fast vår vänskap. 

Likes

Comments