Det är tider som dessa...

Det är tider som dessa som jag saknar att jobba lite sådär extra mycket. Att få gotta i sig massa julmat och gå på julbord med kollegorna och bara må gott. Men det kommer igen! Just nu så håller jag på att plugga igen, det är en knasig känsla att gå tillbaka till skolbänken. Men utan utbildning så blir det även svårare att få jobb, så det är inget jag kommer undan haha.

Idag fick vi iallafall julbord på skolan, och det var ju tur! Sen så har vi så kort dag på tisdagar, så det blev ännu härligare avslut på skoldagen. Det är så härligt att slippa komma hem när det är mörkt och man hinner göra sina ärenden medan det är ljust! Jag har städat lite lätt här hemma nu och bör nog egentligen plugga lite, men har i tankarna att jag behöver få klart mitt paket som ska skickas iväg till en vän i USA. :)

Tänkt att eftersom hon vill pröva lite godis härifrån, så är det ju perfekt läge att skicka ett litet juligt paket till henne nu med julgodis OCH vanligt godis. Tror jag ska skippa ljungelvrålen dock haha.


~*~

Just det, jag kanske ska skriva lite mer tydligt vad jag menar med jobb och studier. Så ni slipper lämna min blogg helt förvirrade haha. Jag tog alltså studenten 2012, hoppade därefter direkt in i äldreomsorgen där jag jobbade tills 2015. Efter det så jobbade jag ett år i ett skolkafé och nu har jag börjat plugga på folkhögskola för att få upp mina betyg och få mina behörigheter som jag behöver. :)

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Haha, djungelvrålen brukar inte vara så populära... Lycka till med studierna!
nouw.com/elinm
idathessa
idathessa,
Nej, jag tänkte på det haha. Men jag skulle ljuga om ja sa att jag inte vill höra hennes åsikt haha. Men tack så mycket!:)
nouw.com/idathessa