Sveriges nationaldag

Hej på er!

Idag är det Onsdag, även Sveriges nationaldag. Har ni några planer för dagen? :)

Själv sitter jag bara hemma just nu, har bara varit lat och mått gott nu idag. Jag har varit på två utav mina fyra introdagar inom hemtjänst på nytt ställe, men idag är jag ledig. Imorgon kör vi de två sista innan det börjar på allvar.

Men iallafall, i helgen som var så bar det av till Stockholm igen för att stötta och rösta på brorsans band som var med i Emergenza's Festival. Riktigt duktiga och talangfulla band som är med där och tävlar. Men där var vi iallafall efter en lång bilfärd ner på Fredagen, sen på lördag så gick vi mest runt i stan och satt på olika uteserveringar och bara mådde. Sen var dags för middag och vi mötte upp min bror och umgicks lite på kvällen. En otroligt mysig helg borta i storstaden.

Här är de upp på scen och vilken härlig atmosfär det var,                                          alla samlades vid scenen då de steg på.

Jag ber om ursäkt ifall det är dålig kvalitet på vissa bilder, men oftast kommer jag endast ihåg min mobilkamera. Denna gång hade jag med min systemkamera, men då jag väl kom ihåg att ha med den så fick den inte användas.

Här kommer endast lite bilder på utsikt, middagen, lite nytt från Victoria Secret osv. :)

#stockholm #life #weekendresa

  • Resor

Gillar

Kommentarer