Post Malone och influensa

Det var verkligen inte igår som jag satt här och skrev.. Har faktiskt helt glömt bort att jag ägde en blogg ett tag där haha.

För övrigt så flyter livet på som vanligt, så inte så mycket nytt egentligen. För två veckor satt jag i globen och såg Post Malone, nu ligger jag hemma inne på andra veckan med influensa - den vill ju inte riktigt släppa har jag märkt. Lite tråkigt, då det är så få veckor kvar på den här terminen och jag fortfarande har en del att jobba med, men har verkligen varit helt utmattad och inte kunnat göra annat än att ligga och tycka synd om mig själv och sova haha.

Men igen - Post Malone... Vilken sjuk upplevelse att äntligen få se honom LIVE, hur han fick en helt fullsatt globen att vara tyst när han pratade och hur vi alla sjöng helt i synk med honom. Nä alltså, det var magiskt haha. Däribland fick man även lära känna nya talanger, såsom Roddy Ricch och Tyla Yaweh. Grymt duktiga! Vilket ös det blev.

Lite trist bara att jag och vännen min inte riktigt tänkte till, utan åkte ner supertidigt på torsdagmorgonen och sen på fredagen så var ju konserten. Sen på lördagmorgon så åkte vi hem igen.. Så vi hade ju faktiskt kunnat stanna längre om vi tänkt till, men biljetterna var inte så det gick att byta. Så det blir helt enkelt en till tripp dit kanske i sommar något, så då får vi ta chansen att njuta av staden lite mer. :)

Det är väll det mest händelserika som hänt som jag kommer på nu, sen är det såklart annat också men men. :) Hur har erat 2019 börjat??


Avslutar med lite bilder från showen, tagna med mobilen så ursäkta dålig kvalité. 

#2019 #postmalone #longtimenosee #sweden

Gillar

Kommentarer