Onsdag 15:28

Hej på er!

Den här veckan springer verkligen förbi, imorgon är sista dagen för mig innan helgen kommer igen då jag är ledig på fredagar! Måndagen gick förvånansvärt bra, då jag annars brukar vara helt slut och trött i början på veckan (otroligt morgontrött och nattuggla). Men istället så har det vänt och jag är konstigt trött om dagarna, fast jag går och lägger mig i tid. Iallafall bättre tid än innan haha.

Ikväll iallafall så ska jag göra något som jag länge velat testa och gå utanför min comfort zone. Jag har anmält mig till ett prova på-tillfälle på en kör, jag är alltså en tjej som älskar att sjunga men som är enligt mig en totalt tondöv människa och det låter otroligt illa i mina öron haha. Grejen är ju att jag gör det nästan aldrig inför folk för att jag vågar helt enkelt inte. Nu ikväll ska jag alltså sjunga med ett helt gäng, jag är både sjukt nervös men även peppad till tusen! Det ska bli så kul! Förhoppningsvis så kan detta ge mig en bättre klang på rösten framöver när jag lär mig tekniken att andas rätt osv!

Enda minuset jag har är att jag har otroligt ont i munnen pga visdomstand och att vännen som skulle följt med blev tvungen att hoppa över denna gången. Men jag ska dit och se ifall kör är något för mig! :)

#sing #kör #sång #sångärglädje #joyvoice

Gillar

Kommentarer