Londonlivet, bättre med sen uppdatering än ingen tänker jag. Har nu varit här i tre månader och endast en kvar, sedan bär det av mot Sverige igen. Vart börjar jag? Det har minst sagt varit ett äventyr. Nervositeten innan resan, nytt land, ny skola, nytt folk och inte minst att du ska flytta in i någon annans familj. Så extremt mycket vi som åkt fått vara med om, hela tiden händer något och vi har levt på maxnivå konstant.

Värdfamiljen har för mig varit största utmaningen och förändringen. Du behöver konstant anstränga dig och inget är ju som ens egna familj. Här lär man sig verkligen att uppskatta det du har där hemma, tryggheten och bara att hela tiden känna dig bekväm. Självklart varierar detta beroende på hur värdfamiljen ser ut och hur du förhåller dig till det hela. Kan dock inte sticka under stolen med att jag saknar min fina familj där hemma.

Shopping, sightseeing, aktiviteter, umgås på pubbar om kvällarna, och att samtidigt kombinera detta med extremt mycket plugg, det är va vi kort och gott har gjort den senaste tiden. Vi har lärt känna London på djupet, något man inte gör om man bara är här på semester några dagar. Ett oförglömligt äventyr och resa som fortfarande inte tagit slut. Får man chansen till något sånt här så tycker jag verkligen man ska ta den, man växer verkligen som person och får vara med om så extremt mycket.

Ta hand om dig, puss & kram <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hellloooo, idag blev det en lugn dag med inslag av lite allt möjligt. Sovmorgon, övningskörde med pappsen in till stan och mötte upp mammsen. Mamma och jag gick sen o lunchade på Maxi-caféet, riktigt mysigt ändå. Sen jobbade jag några timmar hos mamma, släppte av hunden hos hundfrisören o sen var det iväg till gymmet för ActicPower, nytt pass idag och det var extremt jobbigt måste jag säga, träningsvärken lär vara på topp imorgon men då vet man ju att man tagit ut sig i alla fall. Imorgon blir det upp tidigt för att kolla på ett eventuellt jobb och sen ska jag jobba lite till hos mammsen. Sen kommer även underbara sysslingarna från Stockholm imorgon, längtar sååå, ska bli extremt mysigt.

Ha en fin kväll! Kramisaaaar

Likes

Comments

Tjoho alla fina! Idag blev det lite brunch med tjejerna. Extremt mysigt att laga mat och sen bara umgås helt enkelt, svårslaget måste jag säga. Väldigt skönt med påsklov också och kunna sova hur lääänge man vill och göra exakt vad man känner för, ikväll blir det myskväll i sängen med en massa film.
Puss & kram

Likes

Comments

Det blev visst en liten blogg hehe. Vem är jag då? En glad och spontan tjej från Halmstad, går andra året på samhällsvetenskapsprogrammet med Europa inrikting vilket då innebär att jag ska till Looondon till hösten i en termin vilket ska blir helt underbart. På denna bloggen lär du få se lite allt möjligt minsann, allt från resor, vänner, familj o kanske en del mat lär det antagligen bli såklart. Men framförallt kommer du kunna följa min resa och nya liv i London till hösten. Hoppas det kan falla dig i smaken!

Kramisar <3

Likes

Comments