Jag var ju och tittade/lyssnade på Harry Styles i fryshuset i Stockholm, det var så fruktansvärt bra, han är en riktigt bra artist. Själv tycker jag att han är bättre live än på inspelning.

Det började med att vi åkte till Alvesta klockan 7.00 och sen tog tåg till Stockholm så vi var där ungefär vid lunchtid. När vi var framme så gick vi till hotellet för att lägga väskorna i bagageutrymmet för vi kunde inte checka in just då, vårt rum var inte klart. Så vi gick ut på stan och shoppade och åt. När klockan var ungefär 15.00 så gick tillbaka till hotellet för att göra oss iordning, till konserten. Vid 18.30 var vi på plats i kön för att komma in. Först spelade förbandet "Muna" tror jag dom hette. Dom var riktigt duktiga dom med. Men såklart så längtade man mer till Harry skulle komma. och till slut gjorde han det. Han var så grymt duktig, det var riktigt mysigt att stå där med alla också faktiskt, alla var riktigt snälla mot en.

När vi var på väg mot hotellet så hade jag så sjukt ont i fötterna så ville bara komma fram och lägga mig i sängen, men vi skulle köpa lite mat först, så det fick bli donken (standard).

Dagen efter så steg vi upp gjorde oss iordning, åt frukost, shoppade lite kläder och hushållsgrejer och sen åt vi lite lunch. och sen gick vi mot tåget och åkte hem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi fick höstlov i fredags. fy vad skönt det va. 

Eftersom vi ska börja flytta på onsdag (!!!) så har jag städat mitt nuvarande rum och. har rensat kläder och sålt lite grejer, men det är fortfarande mycket grejer som måste göras. 

Vaknade imorse vid kl 9.00 ish, och fattade ej varför jag vaknade så tidigt, för jag vart liksom uppe till ca 2.00 igår natt. men se kom jag på att det har ställts om till vintertid.

Igår kom några av kusinerna över för att äta pizza, gud va det var mysigt. vi satt bara och pratade och åt och efter pizzan så drack vi kaffe och te osv. Det behövdes kan jag säga. Jag är så taggad inför söndag, Jag och min. kompis ska åka till Stockholm och kolla på Harry Styles i Fryshuset. Det längtar jag så mycket till, hans musik är mycket mer "mogen" om man säger så.  Vi ska även stanna där till måndagen så vi får en dag längre höstlov.

Och ännu en uppdatering på skal-/programbytet, nu vet inte längre återigen, men det får bli antingen samhälle i Olofström eller att stanna kvar i ES på Vägga

<3 

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hejsannn!

Nu har äntligen min jacka kommit. Jag är riktigt nöjd med den. precis som jag ville att den skulle se ut och sitta på. Den är så sjukt mysig. jag rekommenderar att köpa en sådan. den är ioförsig tyvärr väldigt dyr Själva luvan är inte stor i sig, men pälsen på luvan är Såå stor, jag ser seriöst ut som ett lejon haha. Men omsagt är riktigt nöjd. ifall ni vill ha en så kan ni titta här -->ROCKANDBLUE

Sitter just nu och bara skriver på uppgifter som snart ska vara klara, inget intressant. och en uppdatering på det här med klassbytet, det blev inge av det ändå haha. Jag vill inte lämna dom jag nu har kommit närmare. Jag trivs mycket bättre och har gjort lite mer research och kommer ändå behöva plugga vidare. Så så är det med det.Likes

Comments

Contains affiliate links

​ ​Denna helgen har gjort absolut ingenting. jag har inte varit produktiv alls. har bara legat framfrö datorn och kollat på Netflix och degat dessa senaste dagarna, och har lyssnat på musik mer än vanligt.

Nu när det är höst så brukar jag alltid tända doftljus, det är så sjukt mysigt. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik med ett gott doftljus på och skriver för fullt. Förra helgen var jag föresten på Balders med några av mina fina tjejer. riktigt kul var det. och på söndagen efter så hade jag, familjen och släkten släktkalas. Det var riktigt mysigt. 

Jag ska ju troligtvis byta skola och program. Och imorgon och på tisdag så ska jag testa på Resturang och Livsmedel. Men jag känner att jag inte vill det längre. Jag vill typ bara gå Samhälle eller något. Och dessutom, ifall jag väljer att gå RL så kommer jag forfarande vara tvungen att pendla och det är jag jättetrött på. Så jag ska troligtvis byta till Samhälle i Olofström. För jag ska ju flytta till Olofström om ca en vecka, så jag slipper pendla överhuvudtaget och jag går något jag är mer bekväm med. 

Alltså jag ska ha läst typ hundra sidor i en bok som vi har i uppgift till svenskan men har typ bara läst 65 sidor. Så får väl läsa den efter detta tänker jag. Är så taggad på att flytta, vill bara ifrån hålan jag bor i nu haha. 

Jag har föresten köpt en ny vinterjacka, en Rockandblue dunjacka. 

Jackan kan ni hitta här --> rockandblue  

Likes

Comments

Här sitter jag då och tänker, "vad ska man ens skriva?" Men jaja jag hittar på något. Vet ni hur svårt det är att skriva med långa naglar? det låter bara "klickklick" hela tiden och så skriver jag fel hela tiden men jag får väl skylla mig själv. Jag började precis lyssna på podden "Wahlgren & Wistam", bästa jag gjort, helt otroligt vad härliga dom är egentligen.

Jag städade för någon timme sedan, jag har varit så rastlös de två senaste dagarna. Jag har varit hemma för jag har haft sådan ångest över att jag intensivs i skolan jag började på, så jag ska prata med syven imorgon och förhoppningsvis få byta skola och program, just nu går jag estetiska programmet på Väggaskolan.

Om uppdateringen här bara, jag har ingen aning om hur ofta jag kommer uppdatera, men det får vi se, jag kommer såklart uppdatera så fort jag har något kul att skriva om.

Tror inte det finns så mycket mer att skriva om just nu så tack för mig o hej!

Likes

Comments