London dag 5

Idag var första dagen som vi faktiskt åt frukost på hotellet. De hade köpt in glutenfritt bröd iallafall så vi åt några mackor och packade sedan ihop oss och checkade ut. För idag var sista dagen i London.

Efter vi checkat ut så tog vi tunnelbanan till Liverpool street där tåget till flyget sedan skulle gå ifrån. När vi kom dit var det dags för lite lunch och vi letade upp ett hamburgerställe som hette "Honest burgers". De var en resturang som hade allt glutenfritt. Vi tog varsin glutenfri hamburgare med pommes och glutenfria lökringar och wow vad gott det var! Alltså lätt godaste burgaren jag någonsin ätit! Matkoma deluxe fick vi efter maten så vi satt kvar ett bra tag på resturangen och bara tog det lugnt.

När klockan närmade sig 14.00 så gick vi tillbaka till tågstationen. Där hade de en Lushbutik så vi var ju bara tvugna att gå dit och handla lite 😏 Sedan köpte vi med varsin kaffe på tåget och åkte till flygplatsen.

Flygresan till Sverige har gått bra. Just nu sitter vi i bilen påväg hem. Vi ska försöka hitta nånstans efter vägen här och äta för nu börjar vi bli hungriga efter flygresan!

Gillar

Kommentarer