London dag 4

Idag började vi dagen med att gå och äta brunch. Jonte fixade så vi fick ett bord bokat på ett ställe som heter "Blues kitchen" som låg i närheten av hotellet. Jonte bokade bordet till kl 11.30. Så vi gick dit och när vi sa att vi hade bokat bord så kunde servitrisen inte hitta våran bokning. Det visade sig att Jonte bokat till kl 23.30 på kvällen haha. Svårt det här med AM och PM 🤣 Som tur var så hade de ett bord åt oss iallafall. Vi beställde vår brunch och fick in världens största brunchtallrik. Och det var såå gott! Och mätta bkev vi också!

Vi gick sedan tillbaka till hotellet igen och jäste magen lite innan vi åkte in till stan för lite shopping.

Vi började dock med en fika på ett helt glutenfritt café som hette "Beyond bread". De hade ganska mycket olika fikabröd att välja på. Vi valde att prova deras blåbärscheescake. Fortfarande mätta sen brunchen så delade vi på en bit och tog varsin kaffe.

Handlade sedan lite underkläder på Victoria's secret och smink och ansiktsprodukter på Lush. Och alltså Lushaffären! I was in Lushheaven! Tre våningar med bara Lush! Det fanns huuur mycket som helst! Hon som jobbade på sminkavdelningen sminkade mig med deras produkter så jag kunde veta vilka färger som passade mig osv. Så nöjd! Så köpte bland annat foundation, glowstick och puder därifrån.

Vi gick sedan för att äta på en annan Flat Iron resturang, men de hade väntetid på 2,5 timme så vi stuntade i den och gick till samma som vi var på härom dagen. Där var det bara 40 min väntetid så vi satte upp oss på väntelistan och gick till en bar i närheten där vi tog varsin drink. Sedan fick vi sms om att vårt bord var färdigt så vi gick dit och åt suuupergod middag igen!

Gillar

Kommentarer