London dag 3

Idag tog vi en ordentlig sovmorgon eftersom det ändå inte var så bra frukost på hotellet. Vi gjorde iordning oss och åkte med tunnelbanan till Borough market för att hitta något att äta. Supermysigt ställe med massor med matstånd från olika delar av världen. Vi valde att äta fish and chips från ett av matstånden vilket var supergott! Sedan gick vi bara runt där och kikade vad som fanns hos de olika marknadsstånden och smakade på de som fanns att smaka på.

Vi gick sedan runt lite i närheten och gick bland annat bort och kikade på tower bridge. Påväg tillbaka till tunnelbanan stannade vi och fikade på ett café.
Därefter åkte vi för att titta på Big Ben, vilket blev lite misslyckat då hela klocktornet var inlindat i byggställningar. Men vi gjorde det bästa av det och gick bort och tittade på byggnaderna bakom istället vilket var typ nått parlamenthus och nån kyrka på andra sidan gatan. Superfina byggnader de också.

Framåt kvällen gick vi bort till en pizzeria som hette "Lost boys" som låg intill hotellet. Där hade dom lite annorlunda pizzor som bland annat var gjorda av pizzadeg med kol i. Så bottnarna var svarta. Dock kunde vi inte testa dem då de inte var glutenfria. Men de hade iallafall glutenfria bottnar också  och pizzorna var suupergoda!

Gillar

Kommentarer