London dag 2

Imorse hade vi ställt larmet på kl 09.00 så vi skulle hinna gå ner och njuta av den goda hotellfrukosten! Det blev en besvikelse kan jag säga haha. När vi kom ner till lobbyn fanns det typ ingen frukost alls. Det fanns typ två sorters flingor, ett sorts bröd med ost och skinka till pålägg och någon juice. Inte direkt som de hotellfrukostarna man förväntar sig haha. Och det fanns absolut inget för mig och Jonte som numera äter glutenfritt. Så vi fick ut och leta frukostställen i närheten istället. Vi hittade ett mysigt fik som hette Leyas och hade glutenfria alternativ. Så vi tog en brunch där vilket var supergott och supermysigt!

Vi gick sedan tillbaka till hotellet för att jäsa magen en stund. Därefter tog vi tunnelbanan in till stan och gick i lite affärer. Vi försökte hitta något bra fik för lite fika. Men jag tror inte England och Sverige har samma syn på vad som ska finnas på ett café haha. Vi skulle gå bort till Primark för att kika på lite barnkläder till Thea och skulle då hitta ett fik efter vägen dit. Det slutade med att vi kom fram till Primark utan fika i magen. Men som tur var hade de ett café inne på Primark, så där tog vi varsin kaffe och kaka.
Hittade en hel del kläder till Thea som hon kommer bli superglad över!

Efter vår lilla shoppingtur på Primark var det dags för lite middag. Vi letade på en kedja som heter "Flat Iron" som låg en bit bort. Jag åt på den kedjan förra gången jag var i London och minns att det var supergod mat. Och det var det även den här gången! Lätt min favorit alltså!

Efter middagen åkte vi tillbaka till hotellet igen och kika på film. Trötta och slut efter en lång dag.

Gillar

Kommentarer