London dag 1 och Dermot Kennedy

Redan i höstas bokade jag och Jonathan en weekendresa till London. Min favoritartist Dermot Kennedy skulle ha konsert och vad passade inte bättre än att boka biljetter till honom och samtidigt få en minisemester i storstan!

Vi började vår resa till London i tisdags natt då planet från Skavsta gick kl 06.35 på onsdag morgon. Vi passade på att sova på flyget och sov hela resan. Väl framme möttes vi såklart av det härliga engelska vädret, regn. Men vad gjorde det? Vi var ju framme i London!

Vi började med att ta tåget från flygplatsen in till stan. När vi kom fram till stan var det dags för lite frukost, så vi letade på ett mysigt café och åt varsin smörgås och drack kaffe.

Efter frukosten strosade vi bara runt och tittade på alla fina byggnader runt ikring oss. Sedan tog vi tunnelbanan till hotellet för att checka in. Det vi trodde var ett normalstort rum som vi skulle bo i visade sig vara jättelitet och trångt. Precis så att en säng fick plats och att man kunde gå runt sängen i princip. Men rummet var ändå mysigt och fräscht. Vi hade även nära till två av tunnelbanestationerna så vi lätt kunde ta oss runt.

Vi käkade lunch på ett McDonalds som låg ganska nära och gick sedan till hotellet igen för en powernap. Lagom trötta efter resan.  Dessutom skulle vi behöva vara uppe ett bra tag till då Dermot Kennedy skulle spela på kvällen!

Vi vaknade någon timme senare och gjorde oss redo för konserten. Åkte till Brixton där Dermot skulle spela och hittade en resturang precis utanför där jag och Jonte åt varsin sallad lite snabbt innan konserten.

Själva konserten var helt magisk! Så sjukt bra var han! Ni som inte hört honom förut borde verkligen gå in på spotify och lyssna på hans låtar. Och då kan ni tänka er att han är 1000 gånger bättre live! 😏

Efter konserten åkte vi bara tillbaka till hotellet och sov.

Gillar

Kommentarer