Karibien dag 14

Dagen då vi börjar vår resa hemåt har kommit. Vi har checkat ut från rummet och är egentligen redo för att åka.

Vi gick upp vid 06.30 imårse för att hinna se soluppgången innan vi åker hem. Det var jättefint och supermysigt. Det enda som vi kunde anmärka på var att det kom en traktor mitt i allt på stranden som typ rensade sanden. Jonte blev såklart superfascinerad..

På vägen tillbaka till rummet gick vi förbi buffén och åt frukost. Väl tillbaka på rummet fyllde vi badkaret och tog ett bad med en podd på i bakgrunden. Jag hade med mig en badbomb hemifrån som vi använde. Vi har ju inget badkar hemma så det var väl bra att den kom till användning.

Vi gjorde iordning oss och gick ut på balkongen och njöt en stund. Vi ringde hem till mamma, pappa och Thea medan vi satt där ute. Passade på att hinna prata med Thea innan hon skulle åka hem till sin pappa.

När vi pratat klart spelade vi lite kort och packade sedan ihop de sista grejerna för att checka ut kl 12.00.

Eftermiddagen har vi spenderat på spat. Där har de jättesköna typ fåtöljer som man kan sitta två i. Så vi har njutit de sista timmarna i en av dem. Vi har inte velat bada nånting idag eftersom vi då skulle få åka med blöta badkläder i väskan hela vägen hem. Det tar ju ändå ca 24 timmar från att vi åker härifrån tills vi är hemma. Så vi har hållt oss i skuggan och idag.

Nu ska vi gå och hämta ut vårat baggage och invänta taxin som ska ta oss till flygplatsen. Vi hoppas på en bra resa hemåt!

Gillar

Kommentarer