Första åket

Nu har en vecka gått sen vi kom hem och vi har kommit in i vardagen igen här hemma. Jag har börjat på mitt nya jobb och trivs jättebra. Har dock bara gjort tre pass än så länge, men jag tycker att jag kommit in i det ganska snabbt på den korta tiden ändå.

Vi har hunnit hälsa på alla nära och kära som vi saknat under semestern också. Och i Lördags kom äntligen min prinsessa hem till oss igen! Som jag saknat henne! Och hon hade saknat oss också och blev superglad att träffa oss! Sen dess har vi myst i mängder här hemma!

I söndags åkte vi upp till Romme en stund på eftermiddagen och hyrde ett par skidor till Thea. Det var första gången hon skulle prova åka. Jag trodde att hon skulle börja tjura redan när vi skulle prova utrustningen då hon var trött redan innan vi åkte hemifrån. Men hon var supernöjd under hela den proceduren och tyckte det var jätteroligt att hyra skidor. Jag och min lillasyster höll na i varsin hand och drog henne på snön så hon fick åka lite. Det tyckte hon var jätteroligt. Pappa tog på sig sina skidor och vi tänkte att de kunde åka tillsammans några gånger på det plana området. Men då ville hon inte längre och blev supertjurig och skrek i säkert 15 min. Det fick då bli lite fika inne på caféet istället medans vi väntade på att min pappa, faster och mina kusiner åkt färdigt. Det blev en mysig dag iallafall. När vi kom tillbaka till stan åkte jag och Jonte och lastade på skoter och bamsepulka på släpvagnen för att åka skoter på måndagen.

Måndagen började med att vi åt frukost och packade ihop oss. Vi hämtade Theas kompis/halvkusin Levi och åkte till Säfsen för att åka skoter. Varken Thea eller Levu hade åkt skoter förut, så det var två förväntansfulla barn vi hade med oss. När vi kom fram till Säfsen var det lagom för lunch. Så vi började med att möta upp min pappa, farmor, farfar, faster och kusiner, som skulle åka skidor där. Vi hade tagit med oss grejer aå vi kunde grilla lite korv. Så vi åt lunch tillsammans i solskenet. Vi åkte sedan en sväng med skoter och pulka. Jag, Thea och Levi satt bak i pulkan och hade det jättemysigt! De tyckte det var superroligt att åka! Skrattade så de nästan storknade. Vi stannade och fikade på ett ställe i solen innan vi åkte tillbaka till bilen och sedan hem. En fantastisk dag med fantastiskt väder blev det!

Gillar

Kommentarer