Header

Titta vad som äntligen låg i brevlådan när jag kom hem idag!! PAKET från #fammesportswear så nu är jag äntligen en i #fammely och ägare av riktigt schyssta tights och topp!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är viktigt att inte låta sig själv identifieras med hur man ser ut. Det är så underbart att vi alla ser olika ut, för hur rolig skulle världen vara annars?

De här bilderna är från innan jul, innan allt svullande och frossande i julmat och godis. Jag vill vara just där igen, i den formen, en form som jag då inte var 100% nöjd med men som jag nu skulle döda för.. MEN allt handlar om tänket, ändrar man sitt tänk så mår man bra i vilken form man än är i. Ingen är eller kommer någonsin bli perfekt, vi är alla unika och det gillar jag ❤

Likes

Comments

Det känns som om jag lever i en bubbla av ständig stress. Så mycket jag vill hinna med och orka, men det känns som om jag skulle behövs 6 extra timmar på dygnet för att få allt gjort.

Planering skulle kunna bli min bästa vän, men tyvärr är den inte det.. Jag vill hinna med plugget, även utanför skolan trots att jag redan spenderat 6-8 timmar i den. Jag vill även hinna med att träna, låta träningen ta mig dit jag vill och ha tiden till att laga bra mat som kommer hjälpa mig på den vägen. För att inte glömma vill man ju vara kunna ta någon timme på kvällen och bara vara, men då blir jag ju stressad över att jag "måste" sova för att hinna med allt som kommer nästa dag. Ständig stress och oro i kroppen över livets alla ting..

Jag har som mål att verkligen gå in för skolan det här året, bevisa för ingen annan än mig själv att jag FAN klarar av skolan och tar mig ur den här utbildningen! Jag längtar så mycket till att komma ut i arbetslivet och få jobba praktiskt, att sitta i skolbänken är inte min grej. Mest av allt just nu längtar jag efter varma dagar och kvällar tillsammans med mitt hjärta Niklas

Jag försöker planera och orka med, jag gör det. Men jag måste väl bara bli bättre på det, och verkligen gå in för det jag håller på med. Det krävs så lite egentligen för att lyckas med något stort.

Har ni några tips på hur man kan få vardagen att gå ihop med alla faktorer som kommer därtill?

KRAM

Likes

Comments

Måndagens craving: sockerfri vaniljlatte från #waynescoffee

Var bara tvungen att springa dit efter jag spenderat några timmar i skolans biblioteket under förmiddagen! Nöjd gick jag från Waynes med en STOR mugg och avnjöt den hemma i soffan! MÖMS

Likes

Comments

Sunday = tanning time!!

Jag älskar att bra brun!! Skulle helst av allt leva utomlands och kunna jobba på brännan varje dag MEN vi lever i Sverige, såhär års har man inte mycket till val än att sola solarium eller använda brun utan sol om man vill ha en bränna!

Så nu vill jag rekommendera en BUS från märket #cocoabrown som jag tycker är riktigt bra och enkel att applicera (mousse) och resultatet är toppen!

Jag hade dock inte skrubbar bort min färg på första bilden vilket man självklart ska göra egentligen, men ska lägga ordentligt med bränna i veckan också! På ”efter”-bilden har jag precis applicerat moussen och ska nu alldeles strax duscha bort den. Brukar ibland sova med färgen och duscha av på morgonen men lakanen blir lite sådär då...

TRY IT!

Bilderna är inte helt rättvisa då jag inte hade bra ljus i lägenheten, men jag tycker ändå en skillnad syns!

Likes

Comments

Alla älskar väl ändå lussekatter eller i princip ALLT med saffran i? Okej jag må dra alla över en kam men JAG älskar saffran i alla dess former!
Så hör följer ett #frukosttips till er alla som också älskar/tycker om/gillar saffran!

En portion med gröt + vaniljprotein + ett paket saffran + frysta hallon = världens bästa frukost

Likes

Comments

Började min morgon med en sedvanlig grötfrukost och kaffe framför Greys Anatomy, och vid 10.30 tiden drog jag mig mot gymmet för att köra ett styrkepass! bröst/triceps/mage stod på schemat och det blev ett skönt pass. Känns skönt att få rullning på träningen igen och är taggad för att fortsätta utvecklas och komma närmare mina personliga mål vad gäller träningen!

Nu väntas en lunch och sen plugg för min del. Ska försöka vara effektiv idag och ta in så mycket hjärnan klarar av!

Likes

Comments

Precis tagit en lunchpaus och sippar på den nya smaken av #nocco ! Tycker den nya smaken är god, påminner om hallonsoda, men eftersom den ska vara citron i också hade jag önskat lite mer surhet i den! Har ni provat den nya smaken än?

Har även lagt en beställning på #fammesportswear där jag så vänligt att fått en förmånlig rabattkod att beställa kläder med! Längtar tills den kommer hem och man kan känna sig lite fräsch på gymmet! Alltid motiverande med nya kläder!! Visar upp dem såfort jag får hem paketet!!

Nu ska min kurrande mage få mat! Äntligen 😍

Likes

Comments

Uppe med tuppen vid 06.00 imorse för att köra ett spinningpass vid 06.45. I med lite PWO i kroppen för att faktiskt orka med det, och Gud vilken skön känsla det är efteråt trots att benen kämpat som satan under passet.. men det var långa 45 minuter..

Nu följer en fredagsfrukost i perfektion med gröt (chokladprotein i och hallon på), en kopp te och ett stort glas isvatten! resten av dagen består av plugg, inget schemalagt så ska se till att få mycket gjort här hemma!

NU KÖR VI!

Likes

Comments