Inne på förlossningen

Japp! För exakt ett år sen var vi inne på förlossningen. Vi kom in i lugn och ro på morgonen. Efter att lugnt ätit frukost och duschat. Vattnet hade ju gått två dagar innan så nu var det dags för igång sättning. Märklig känsla det där. Att man vet att man åker in på sjukhuset.. och när man ska därifrån så ska man ha med sig ett barn hem. Haha
För exakt ett år sen var det ju också Pjuklarvens BF. Tänk så mitt i prick det blev (hans üverpunktliga pappa va mäkta imponerad. Även om Pjukis skulle visa sig ha lite av sin mammas djävelskap och komma blott 3 timmar och 16 minuter "för sent".)!

Här hade vi åkt in kvällen den sista september för att vi misstänkte att vattnet gått. Efter ett par undersökningar och omkring hoppande på förlossningen konstaterades det att vattnet faktist hade gått och jag skulle komma tillbaka ~48 timmar senare. Dvs söndag 2 oktober.

Till vänster har jag precis börjar få oxytocin, igång sättande dropp. Mitten och höger är under värkarbetet.

Jag tycker fortfarande det är så fantastisk coolt att jag varit med om en förlossning (och ska om några månader vara med om en till!)!
Jag hade tur och hade en riktig bra förlossning. Jag älskade den. Jag hade till och med, trots att folk mest tycker jag är knäpp när jag säger detta, ROLIGT på min förlossning!

Galet att det redan gått ett helt år sen man åkte in dit..

#pjuklarven #förlossning #bf #bf2016 #bfoktober2016

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229