Helt okej ibland.

Jag älskar mitt yrke men det finns, såklart perioder som inte är så roliga eller uppdrag som känns mindre lustfyllda och lockande. Idag är inte direkt en sån dag. Ibland, som idag, är det extra lyxigt! Jag får jobba med en kollega som jag tycker jättemycket om (för hon är också en av mina bästa kompisar)! Vi är på en jättefin plats hela dagen där vi får fin mat och fika. Dessutom sover vi kvar här. På en fin herrgård!
Inte illa!

Enda som är lite konstigt och som nästan gör mig nervös är att i natt är första natten sen natten till 3 oktober som jag inte sover i ens samma hus som min son! Jättemärklig känsla! Nu är det någon annan än jag som ska ansvara för att vakna och ta hand om honom om han vaknar inatt. Kanske trösta honom. Jag kommer inte ens veta att/om han vaknar. Och hur kommer min natt bli? Antingen sover jag som en stock så jag knappt vaknar imorgon bitti eller så kommer jag vakna stup-i-kvarten av ren vana eller "oro".
Haha ja, det återstår att se. Ja, nu ska jag iallafall göra just det, sova! För imorgon bitti är det upp och jobba på en gång!

Hoppas ni haft en härlig dag. Tjing!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229