Hallonbladste

Så.. Hallonblad/hallonbladste! Dricker det nu (har både Hallonbladste med lite annat i samt en variant som bara är rent hallonblad som jag varierar mellan). Näe, det kanske inte, högst antagligen inte t.o.m., får igång förlossningen men det sägs vara bra att drick det inför förlossningen och efter. Ska hjälpa livmodern att göra sitt liksom när hela köret ska dra ihop sig etc. ;)

Nu är jag så nyfiken på när det ska dra igång det här!! Jag har ju inga problem med graviditeten så det gör ju inget om jag går över tiden, vilket majoriteten av alla förstföderskor gör, men jag är så nyfiken på hur allt ska bli!! Hur förvärkarna ska kännas? Kommer vattnet gå? När kommer det gå isåfall? Hur ont kommer jag ha? Hur länge kommer jag klara av att härda här hemma? Var kommer A att vara och hur snabbt kommer han komma hem, om han inte är hemma? Hur kommer bästa vovven reagera på situationen här hemma? Kommer jag föda på USÖ eller i Karlskoga? Och framför allt... Vem är du där inne du lilla tok som fick barnmorskan på ditt första ultraljud att kämpa med sitt jobb och kalla dig för "en envis en" och som, väldigt envist, legat i högra halvan av min magen sen jag första gången kände dig? ♡

Jag kan iallafall säga så här mycket. Din pappa tycker att du inte ska försöka komma ut på några timmar för nu har han åkt iväg på hockeymatch som han gärna vill se.. Jag säger: kom igen, det kan bli kul att göra din pappa lite nojig! ;)

#gravid #gravid2016 #hallonblad #hallonbladste #bfoktober2016 #bfoktober #bf2016

Gillar

Kommentarer

Snart mormor
Snart mormor,
Det e så himla spännande tider också för en blivande mormor. Skönt att höra att du mår bra å det ska bli spännande att se om hallonbladen gör någon skillnad. Kramkram kram!!!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229