En mamma blir till

Ja första natten på jobbet är klar och jag har nu gått på andra och sista nattpasset för den här gången (har två nätter till i augusti innan jag går hem).
Förra natten gick ganska bra. Det var en lugn natt men man sover ju inte ordentligt när man sover på jobb. Så det var skönt att kunna åka hem och sova ett par timmar till i morse. :) Sen blev det en tripp ner till Finspång för att jag saknade min sambo och hund så det var bara att åka ner och mysa innan jag fick åka tillbaka för att jobba.
Det blev också gott att äta med jordgubbar, glass och grädde samtidigt som As föräldrar firade mig lite. Dom kommer vara borta på min födelsedag och jag åker bort sen så dom gav mig present nu och jag är mycket tacksam! :)

På tal om annat så tipsade min underbara vän, Linda, mig om en bok att läsa. En mamma blir till skriven av Malin Wollin. Än så länge måste jag säga att jag gillar den!

Jag gillar speciellt en grej hon skrev om den där extrema tröttheten som slår till:

"Ibland tänker jag att graviditeten släpper lös all den insparade trötthet man inte brytt sig om att ta hänsyns till tidigare i livet."

Åh det känns verkligen som att det är precis så!! Haha
Jag som så många gånger så jag inte kan räkna fått frågan "blir du aldrig trött?". Nej, jag har alltså sparat all den där tröttheten jag borde känt under hela mitt liv fram tills att jag blev gravid! Så spot on!
Kan rekommendera denna bok om du är eller varit gravid. :)

Jaja, nu ska jag fokusera på jobbet. Hoppas ni haft en riktigt bra helg.

Tjing på er!

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Eller hur, älskar den.. Hon sätter verkligen orden på sånt man känner men som man själv inte kan sätta ord på 😃👌🏼
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229