Close enough to kiss

Alltså bärdon till barn. Hur bra?
Till första barnet: Jättemysigt och praktiskt.
Till andra barnet: En freaking lifesaver! (Speciellt om det första barnet fortfarande är rätt litet.)

Jag bar Pjuklarven i den då och då när han var riktigt liten. Men han var sällan särskilt kinkig och jag hade inte så mycket annat att göra, haha, så det fanns väl inte riktigt något större behov av att bära i sjal. Han tyckte om det från början men efter ett par månader var han inte så förtjust i det längre. Kanske inte så konstigt med tanke på att han inte bars så ofta. Tyckte dessutom att det var lite svårt att få till knytningen så allt satt bra.
Lillebror har jag redan på dom här fyra veckorna, speciellt sista två, säkert burit fler gånger än hans storebror. Men han har också generellt varit kinkigare (inte så konstigt med tanke på alla besvär han haft/har) och så har jag haft Pjukis att ta hand om samtidigt.
Jag har dessutom fått till knytningen på ett annat sätt nu så att det, oftast, blir bra och håller sig. Tyvärr bara så tar det lite tid att knyta. Ja alltså någon minut iallafall men det känns ju som en evighet när barnet och ibland t.o.m. barnen skriket under tiden.
Men iallafall så tystnar lillebror nästan alltid så fort han kommit ner i sjalen och jag kan fokusera på att tex lägga lillebror eller något helt annat. :)

<— Pjukis || Lillebror —>

(Ser ni förresten lillebrors utslag i ansiktet och eksem på örat? 😣 Usch, det måste vara jobbigt för honom. Hoppas så innerlig att det försvinner snart när vi nu utesluter all mjölkprotein.) (f.ö. sitter lillebror bra i sjalen. Men där har jag precis dragit bort lite tyg för att se honom bättre och då ser det kanske inte superbra ut.)

Jag har en Babylonia Trocit slen som jag fick på baby showern för Pjukis.
Den har funkar bra när jag fått till knytningen och den är riktigt mysig att bära nära med men jag är SÅ sugen på att prova annat. Har spanat in den här:

En fidella fusion. Ser ut att vara bekväm för barnet och supersmidig att bara knäppa på istället för att knyta massa tyg. En sjal-sele liksom. Dock kostar ju även dom en del och den som skulle passa lillebror nu räcker ”bara” till 74 cm och sen måste man byta till en som kostar ungefär lika mycket. För ett hushåll där minst en förälder varit föräldraledig under ~1,5 år så klingar det inte allt för skönt i kassan. Så det är nog bara att fortsätta drömma.
Om inte någon av er vet hur man blir typ en ”influencer” och får hem saker att recensera? Hahah
Kanske man måste ha ett mer spännande liv än jag har? Ja, det kan hända. Attans! ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229