Augusti

Tänk att det redan är augusti!!
Den här månaden får vi nycklarna till vårat hus! Vi flyttar ifrån lägenheten där jag bott i 5 år! Känns helt galet. Haha
Dessutom är det sista månaden som jag jobbar. Det känns också helt galet!
Jag gör min sista dag 2 september, alltså om 4 veckor på fredag. Det ska bli så skönt att gå hem. Jag har funderat fram och tillbaka om det varit ett smart val att gå hem redan en månad innan, med semester först och sen mammaledighet, men nu är jag SÅ glad att jag valde att göra så.

Annars var jag på MVC igår på koll igen. Magen växer som den ska 31 cm nu (igår var jag v 31+1). Hjärtljuden på lilla Pjuklarven låter som det ska.
Dom tyckte att mitt blodsocker från sist jag lämnade (för 2-3 veckor sen) var liite för högt så jag lämnade igen. Misstänker att det kan va högt nu när jag typ inte ätit något annat än socker och skit på någon vecka.. :/
Dom skulle iallafall höra av sig om det är för högt så jag får väl vänta och se..
Lämnade urin också och jag tyckte det lät på min BM som att det inte riktigt var lika bra som det brukar va.
Senaste gångerna har hon alltid sagt "det ser bara bra ut" men igår var responsen "ja, det ser okej ut". Kanske jag som läser för mycket in i det, ;p, men jag hoppas att det är precis som det ska. Blodtrycket låg på 130/70 så det var bra. Det har gått upp lite igen men är ju ingenting jämfört med vad jag har i vanliga fall (~148/95 brukar jag ligga på).
I övrigt är jag TRÖTT nu! Känner mig lika trött som i början av graviditeten. Det är skitjobbigt att jobba. Jag tror dock att det är en blandning av graviditetströtthet och att jag har sovit alldeles, alldeles för lite under hela semesterveckan. Blä. Jag har iallafall ställt in rockfestivalen jag skulle gå på i helgen för att istället bara ligga hemma och sova typ. Hoppas jag kan det! :)
Ja, det var en liten sammanfattning av hur det står till med mig och magen nu.

Hur är det med er som läser det här då? :)
Tjing!

#augusti #mvc #gravid #gravid #bfoktober2016

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229