2018

Haha jag är verkligen inte bra på det där med att hålla igång en blogg. :p Det har gått strax över två månader sen jag bloggade sist. Egentligen har det inte hänt så mycket samtidigt som det händer saker hela tiden. Med andra ord så rullar liksom livet bara på. Jag har gått tillbaka på föräldraledighet som jag väl kommer va på i ca ett år iallafall.

Pjukis växer och utvecklas konstant. Han är en sån fantastisk liten människa. Han leker och lär hela tiden men tar ofta pauser i sitt lekande för att komma och mysa, kramas och pussas. Inte bara med mig, näe, han tycker om att mysa och kramas med både vuxna och barn. Han är så fin!

Pjukis just nu:

Älskar att låta som djur. Allra roligast att säga ”Muu”. ’Imse vimse spindel’, ’Klappa händerna’ och ’Huvud, axlar, knä och tår’ är favorit sångerna. Böcker är roliga och nya IKEAköket är bästa tidsfördrivet. Diska och va’ med vid matlagning eller vad som helst i köket är också top notch.

Bäbis i magen håller också på att växa och utvecklas kan man väl säga. Inte för att vi direkt ser utvecklingen eftersom att Bäbis inte tagit sig ut ur magen än men att hen växer, det är ett som är säkert. Idag är vi i v.38 (37+2) så bf och ankomst närmar sig med stormsteg. Så spänd på när det är dags.

Den här gången börjar jag känna mig klar med graviditeten, något jag aldrig kände med Pjukis. Men nu på slutet har jag denna gång börjar få lite besvärligt med bl.a foglossning och sura uppstötningar. Inte helfestligt faktiskt så komsi komsi Bäbis. Det är visserligen 18 dagar kvar till bf och om Bäbis är som sin storebror så är det just 18 dagar kvar tills vi åker in till förlossningen. :p

Men jag är SÅ nyfiken på hur allt kommer gå. Kommer det sätta igång med värkar hemma istället för igångsättning? Kommer A hinna hem från jobbet, om han jobbar den dagen. Blir det Örebros eller Karlskogas förlossning? Kommer As föräldrar hinna hit för att ta hand om Pjuklarven och bästa vovven eller får Pjukis lov att komma med till förlossningen för att bli hämtad där? Hur lång tid kommer det ta och hur kommer Pjukis va med farmor och farfar under tiden? Hur kommer Pjukis bete sig när det kommer en bebis in i huset som gör att han måste dela på uppmärksamheten från mig och alla andra? Så mycket som vi inte har en aning om än. Allra mest undrar jag förstås vem du är lille barn där inne i magen?

Ja. Det är väl det som finns i mina tankar nu. Får se när det blir något bloggande nästa gång. Om jag då är tvåbarnsmamma eller om jag lyckas komma tillbaka tidigare. ;)

Tjing på er och Gott Nytt 2018 så här ~två veckor efter nyår.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229