Header

Startade dagen med att kolla runt på internet efter nya möbler till mitt rum då vi precis har målat om och ska fixa till det.

Runt 4 åkte jag med en vän till ett fint stenbrott och badade, den som äger det har tydligen planterat fiskar i vattnet och de var typ 1m stora... Lite läskigt måste jag erkänna, haha. Efter det åkte vi och köpte varsin sallad på Coop och satte oss vid hamnen och pratade.

Än så länge har jag inga planer imorgon. Kanske går ut och springer lite med en av mina hundar, vi båda behöver bli av med lite energi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Senast jag skrev här var det april. Så dåligt som jag mådde då har jag inte mått på länge. Jag började självskada igen. Nu i efterhand ser jag vad han gjorde med mig, hur han drog all energi ur mig och fick mig att känna mig värdelös. Och han satte ärr i mig, som kommer ta lång tid att läka, men jag är beredd att vänta. Ingen ska få mig att känna mig så igen.

Nu är det augusti, snart börjar jag gymnasiet. Jag kom in på mitt förstahandsval, fotolinjen på Kulturama i Stockholm. Det känns riktigt spännande, på ett bra sätt såklart. Dock kommer jag att behöva åka nästan 2h till och från skolan varje dag, men det är det värt. Vad har mer hänt i livet då? Jag har gjort mig av med saker och människor som får mig att må dåligt, vilken befriande känsla! Det är klart att jag inte ska omringa mig med saker och folk som trycker ner mig.

Livet är riktigt bra.


Likes

Comments