Header
Vardag

Hej. Under den senaste veckan har jag varit superledsen. Jag vill inte gå in på några detaljer men jag har varit väldigt nere och inte alls haft någon lust att blogga, eller göra något annat heller för den delen.

Men jag har så fina människor omkring mig och de stöttar mig till 100% så det känns jättebra. Jag skulle säga att jag är en väldigt känslig person, så jag tar rätt så hårt på grejer, övertänker för mycket osv. Men när en dörr stängs, öppnas en annan. Eller hur?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Pictures from we❤️it.

Jag kommer helt klart leva i oversized sweaters i höst! Tycker det är så snyggt och det går att matcha med nästan allt!

Likes

Comments

Hästar

Idag är det måndag. Jag kände mig riktigt dålig igårkväll så jag bad mamma sjukanmäla mig.

Vaknade vid 9, kollade lite youtubevideos i sängen. Klev upp runt tio när jag fick en snapchat från en kompis som har häst i tiffys stall att hon hämtade upp mig kl 11 så åkte vi ut till stallet tillsammans. Tiffy hade bestämt sig för att inte bli fångad i hagen. Irriterad gick jag tillbaka till stallet och fick hjälp av Michelle som tillslut fick in henne.

Red ca 20-30 min i paddocken. Hennes betesmage är vid största laget nu så jag ska lägga upp korta men intensiva pass.
Fokuserade mycket på skritt och att få henne lösgjord. Jobbade i trav, men bara i små omgångar då hon inte är riktigt igångsatt. Tog några långsidor i galopp och fick några glädjeskutt till svar. Avslutade med att skritta av henne ute på grusvägarna för hand.

Nu har jag varit på ett möte och klev precis innanför dörren. Planen är att jag ska duscha och göra mig iordning för att eventuellt gå till skolan imorgon.

  • Hästar

Likes

Comments

Än ligger jag kvar i sängen. Vaknade för någon timme sedan och har inte gjort så mycket mer än att tyckt synd om mig själv. Denna sommaren har jag faktiskt lyckats hålla mig ifrån att bli sjuk. Men så fort höstmörkret kom så blev jag sjuk. Anar att jag har fått feber nu under natten, hela mitt huvud dunkar och halsen gör ont. Men inget kan väl riktigt mätas upp mot ett värkande hjärta? Jag skulle hellre få vilken förkylning eller feber i världen än att få känna mig såhär som jag gör i hjärtat.

Egentligen var väl planen att jag skulle komma ut och gå lite idag men än så länge så ser det ut som att det inte kommer att hända.


​I brist på bilder.

Likes

Comments

Vardag

​Ska man våga sig på att börja blogga igen? Den tanken har snurrat runt i mitt huvud de senaste veckorna. En del av mig har sagt ett absolut nej, medans den andra säger att det kan vara bra att få skriva av sig ibland. Jag har bestämt mig för att prova.


​Denna lördagseftermiddag har spenderats mestadels i sängen. ​Jag har åkt på en riktig förkylning och jag ligger bara och väntar på att febern ska krypa fram. Huvudet dunkar och kroppen är öm. En mening som ofta inte kommer från mig är nog att jag hoppas att jag blir frisk till skolan på måndag. Men nu är det sista året innan gymnasiet. Det sista rycket. Jag måste fokusera mer på skolan och mindre på drama i kompisgänget då det tar otroligt mycket fokus och ork från mig. 

Tanken var väl att jag skulle åka ut och rida Tiffy idag. Men det dåliga vädret och med mitt mående så skippade jag det. Imorgon har jag inga riktiga planer. Kanske ta sig ut och fota lite för första gången på vad som känns som en evighet. 

​Nu ska jag dra mig upp ur sängen och trycka i mig en ipren. Hörs

Likes

Comments