Hej alla och förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag.

I torsdags förra veckan hade jag uppkörning och det var ett himla snöoväder. Det var hemskt så man kunde inte köra fort eller utan man lära verkligen planera sin rutt och hålla farten nere. Låg på 70-80 på motorvägen för det gick inte att köra fortare.

Uppkörningen gick verkligen super bra och jag fick ÄNTLIGEN MITT KÖRKORT!!! Jag vart i någon form av chock så jag skakade bara och jag lära höra en gång till att jag blev godkänd!! Vilken sjuk upplevelse!Hörs i morgon!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Senaste dagarna har det inte hänt så himla mycket faktiskt. Vi har bestämt att vi åker till Kolmården i år och tanken är att ta med sonens kusin. Längtar faktiskt väldigt mycket dit.

Vi har varit i Stockholm på semester varje år och gått på museum där och så var vi på Skansen i fjol. Det var väldigt roligt. Så är verkligen spänd på Kolmården :)

Idag har vi varit i skolan och sedan har jag lagat en köttgryta som blev väldigt god!

Nu sitter vi och kollar på vänner och ska lägga oss snart !

God natt fina du!

Likes

Comments

Idag har jag och sonen varit ute med morfar och åkt omkring på olika affärer.

Har lite ångest och är väldigt trött just nu. Vi kollar på film och jag har somnat några gånger 😂 Ibland är det bara skönt att somna mitt på dagen.

Igår var det vår väder ute och idag är det vinter igen. Minusgrader och halt. Men solen har lyst hela dagen. Får se vad det är för väder i morgon 😊

Ha det bäst så hörs vi i morgon fina du!!

Likes

Comments

Idag har jag haft min uppkörning och det gick åt pipan! Jag blir galen på mig själv. Allt man gör är att tänka och kolla vara noga och allt men så blir det fel iallafall! 😭 Men bara att ladda om och ta nya tag!

Jag var inte till skolan idag men måste gå till skolan i morgon. Jag skrev inget igår då jag vela ta det lugnt inför körningen idag.

Jag ska lägga mig nu så hörs vi i morgon bitti igen ❤️ All kärlek!

Likes

Comments

Skolan gick väldigt bra idag! Var roligt och lärorikt. Jag gick hem och åt innan jag begav mig till körskolan och det gick bra men känns lite jobbigt just nu. Eftersom jag kör upp väldigt väldigt snart så känns det stressande att hinna med.

Sen när jag kom hem har jag och sambon ätit en semla och korv med bröd! Sen kollade vi på film och nu blir det natta.

Hoppas ni har haft en bra dag/kväll! Hörs i morgon när energin är betydligt bättre!

Likes

Comments

I natt har jag lyckats sovit väldigt bra. Jag blev väckt vid 7 och har sedan dess vägt mig och druckit ett stort glas vatten och en kopp kaffe. Nu blir det frukost och sedan gå iväg till skolan.

Har skola fram till 11.20 sen blir det hem och äta och sedan iväg och köra igen. Det börjar närma sig och min nervositet börjar komma fram!

Ni får ha det så bra idag så höra vi ikväll! :D

Likes

Comments

​​​

Ida heter jag och jag är 28 år och studerande. Bor ihop med min underbara sambo och min son. Jag är en tankspridd person som försöker pussla ihop dagen på bästa sätt. Jag har valt att börja blogga av den simpla anledningen att jag vill ha något ställe och tömma mig på tankar och samt spara i framtiden. 

På denna blogg kommer jag skriva om min vardag och hur mitt liv ser ut från dag till dag, Jag kommer skriva om min skola, hur jag tacklar min ångest, min viktresa och mitt vardagliga liv. 

Om vi ska börjar med min skola så ska är jag väldigt nära att kunna hoppa på min högskoleutbildning som jag längtar så till. Jag tänker läsa till att bli arkeolog. En väldigt spännande kurs jag läser i år är Tyska som jag har velat lära mig väldigt länge. Det kommer bli väldigt roligt. 

Min ångest är en väldigt svår sak att sätta ord på då den kan bete sig väldigt olika från gång till gång, Men oftast kommer det tillbaka till att jag blir rädd att mina nära och kära ska gå bort. Jag har gått och pratat med en psykolog som har hjälpt mig väldigt mycket, Jag har aldrig ätit några tabletter utan jag har hela tiden varit noga med att hålla ut och vara närvarande i min ångest vilket har varit väldigt tufft men jag är övertygad om att det har stärkt mig personligen. Det gör att allt jag bestämmer mig för fixar jag. 

Min viktresa ska bli väldigt intressant att skriva om då jag inte har en enda plan på hur jag ska göra. Det jag tänker överlag är att jag ska börja väga min en gång i veckan och att jag ska börja väga min mat samt att sedan börja röra på mig väldigt mycket. Jag har som mål att börja gå 10.000 steg om dagen och det är väldigt enkelt att komma upp i. Men sen det här med att sluta äta chips kommer bli svårt. 

Jag är mitt uppe i att fixa körkort och det är väldigt spännande och roligt. Det har gått väldigt bra hittills och vi får se hur det fortskrider dessa dagar. Men jag kommer skriva hur det går. 


Likes

Comments