Nu har vi slutat för dagen. Denna eftermiddagen blir ganska tight för att kl. 5 ska jag till optiken, för linsträning. Jag vet det låter konstigt, men jag ska se om jag kan ha linser. Och det kan ta ett tag så då måste jag ha fotbollskläderna på så jag kan åka till träningen direkt efter eftersom att jag går i fotboll. Puss puss !!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu ska vi ha gympa. Tror det blir orientering.. Är inte så exalterad alls. Men ja. Sen har vi bild och sen lunch! Så det e nice. See ya!

Likes

Comments

Godmorgon idag är det onsdag, lång och tajt dag idag, berättar mer om det senare. Jag har vart på Ullared (gekås) och då har jag köpt en ljusslinga, och den e såååå mysigt att ha över min säng. Försöker komma på en dans till olika låtar. Det e så jag roar mig på kvällarna, haha ses

Likes

Comments

Idag har dagen vart ganska så chill. Sista lektionen fick vi vara ute istället för att ha matte. Gick med min kompis en bit innan vi gick åt varsitt håll. När jag kom hem satte jag mig i sängen och tittade på film. Nu har jag ätit mat och allting. Känner för att kolla på vloggar haha.
Ses!!

Likes

Comments