Från ingenstans kommer en förkylning och slår till. Sedan länge var det planerat att jag skulle besöka mina töser i Jönköping, men dessa planer fick jag tyvärr ställa in. Nu blir det till att krya på sig så jag är frisk till nästa vecka!

Den här killen hjälper mig att hålla värmen och krya på 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Paddy hoppade precis upp till mig i soffan när jag satt och smuttade på morgonkaffet. Han satte sig bredvid och jag drog till mig en filt och halvgömde honom under den. Efter en liten stund kröp han närmare mig och la sig i mitt knä. Känslan går inte att beskriva när han gottar ner sig. Jag kan flytta mig och han ligger fortfarande troget kvar med tilliten att jag tar hand om honom. Min lilla alien. Som han älskar helgerna när vi är lediga tillsammans.

Annars?
Middag på Grill med Yvette ikväll. Hon är uppe och ska springa Tjejmilen så vi passar på att mysa till det med en middag tillsammans på min favoritrestaurang.

Likes

Comments

Har länge funderat på att återgå till traditionell kalender. Hade alltid det förut, och det är på något sätt lättare att få överblick i en fysisk än den i mobilen. Då tekniker nu flera gånger beter sig märkligt på sistone har jag bestämt mig för att backa bandet och återgå till den här tjusiga kalendern. Vill inte missa något ju!

Likes

Comments

Ska stanna över någon timme på jobbet idag, och beroende på när jag kommer hem tänkte jag kanske ta en promenad för att fånga lite sol. Promenader med grus under fötterna är ju guld!

Likes

Comments

Behövde en lägre bordslampa att sätta på halvmånebordet och hittade en perfekt häromveckan på Clas Ohlson för under 200kr. Najs!


Likes

Comments

Att komma ut och ta en paus mitt på dagen när man jobbar är guld värt. Idag skiner solen riktigt ordentligt och jag njuter verkligen av min lilla promenad.

Jag och Mathias provade att göra en linsgryta som jag sett på Gabriella Joss blogg. Blev mer än godkänt!

Likes

Comments

Ah! Jag hittade världens skönaste Youtube-kanal idag! Kammi heter hon. Hon verkar helskön, känns riktigt härlig att vara omkring och framför allt är hon underhållande att kolla på! Hon verkar ha en sån skön och avslappnad inställning till livet, det gillar jag! Kolla in hennes kanal !

Originalbilden får bli en #tb2014

Likes

Comments

Nu är verkligheten tillbaka vilket gör att det kanske inte finns lika mycket tid att samla inspiration för inlägg. Men det kommer att komma :)

Har haft huvudvärk till och från i ett par-tre dagar nu samt känner mig lite snuvig. Kanske den årliga september-förkylningen börjar komma tidigt?

Hade med mig ett par böcker ner till Skåne men det blev inte så mycket läsning som jag kanske hade hoppats på. Tog tag i läsningen igen innan jag somnade igår och jag älskar just tröttheten när man inte kan hålla ögonen öppna. Oftast har jag svårt att komma till ro om kvällarna, och då är läsningen ett sätt att varva ner. Fungerar såväl på barn som vuxna!


Just nu: Sitter och dricker kaffe i sängen

Ljud i bakgrunden: Tvättmaskinen. Tycker det är så rogivande på något sätt.

Har läst den här boken väldigt länge, men det har inte riktigt blivit någon sträckläsarbok tyvärr. Jag gillar den, men samtidigt fastnar jag inte riktigt.

Man får följa livet hos en av döttrarna vars mamma blir mördad där allt är inte som det ser ut att vara från början.

Likes

Comments

Idag är vädret kanonbra men tyvärr ska det regna imorgon. Och jag som slutar tidigare! Aja, får dyrka solen och uppehållet idag istället!
Känner mig lite halvsliten och trött efter första veckan, men det ska säkerligen ordna upp sig till efter helgen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Det blev tyvärr ingen färgning och klippning i Skåne som planerat då jag valde att avboka pga plötsligt utslag i ansiktet. Men nu när det är bra igen och jag är på hemmaplan så tänkte jag att jag ville prova att fixa lite med håret själv tills det blir dags att boka ny tid. Klickade hem lite inpackning från Revlon för att göra håret kallare. Det är svårt att ge rättvisa på bilden men jag känner mig nöjd. Körde dryga 20 min, men tyckte ändå att det inte blev tillräckligt kallt. Ska nog göra en omgång 2 här i dagarna. Kvalitén på håret blir ju helt fantastisk efter en sån här inpackning!

Schampo och balsam började sina här hemma så jag passade på att beställa det också. Produkterna finns att hitta till bra pris på flera olika ställe. Under bilden nedan har länkat produkterna till ett av ställena jag tycker har bäst pris på just de här grejerna.

KLICKA på länkarna för att komma till produkterna.

Likes

Comments