Nu har jag anlänt och faktiskt varit i Dorchester i 1 vecka.
Familjen jag bor hos är jätte trevlig och barnen är såå söta, de har också en hund och två katter. Barnen har inte börjat i skolan än så jag har fått ta hand om dem hela dagarna och lära känna dem. I måndags förra veckan gick jag och den äldsta på bio och såg captain underpants, det var nog den konstigaste filmen jag någonsin sett men det var ändå väldigt trevligt.
//Ida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorgon åker jag till England, jag är så taggad men samtidigt otroligt nervös, jag har nästan inte kunnat sova de senaste 4 dagarna på grund av att jag ska åka, och imorgon så åker jag verkligen.
Jag har nu packat så sjukt mycket så att även fast jag tagit ut en massa så är det ändå lite övervikt hoppas de inte tar extra.
Jag har också sagt hej då till alla och det känns väldigt konstigt att jag inte kommer se vissa på 9 månader.
Men nu måste jag verkligen sova så jag inte missar tåget som går kl 5 imorgon.
//Ida

Likes

Comments

Första inlägget YAY!! Jag har nu signerat avtal med familjen med timmar och sysslor att göra och sådant viktigt och för första gången känns det väldigt äkta, att jag faktiskt ska åka iväg i 9 månader till England. Jag är sååååå taggad men samtidigt väldigt nervös, men vem skulle inte va det. Jag tror verkligen att detta kommer bli en stor och fantastisk upplevelse och att jag kommer lära mig en massa nytt och kul.
Det var allt för idag men kommer nog skriva snart igen.
//Ida

Likes

Comments