Inte skrivit på länge men lägger upp lite bilder från senaste månaden, är så dålig på att ta bilder. Först var vi på en weekend på Sundholms slott med släkten, det var så mysigt! Vi var på afternoon tea och på kvällen åt vi en jättegod femrätters. Förutom det har jag tagit körkort och fått min första bil! Det har också vart en del fester, road trips, middagar och mys med mina syskon ♥ Har också bokat två resor till i sommar jag är astagg på! Igår beställde jag min studentklänning och jag längtar så mycket. Vill verkligen till Australien nu! Men kommer spendera så mycket av möjligt av sommaren här först.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft ett jätte bra lov. Bland annat kom Amanda och överraskade mig, hon har bott i Australien sen i somras och sa aldrig att hon skulle komma hemma över jul och nyår. Blev så glad <3. Vi gick till Pinchos, älskar. Har haft en jätte bra jul, är så tacksam. Idag började skolan och är så otaggad. Imorgon ska jag säga hejdå till Amanda som åker tillbaka.

Likes

Comments

Fick nyss reda på att alla lektioner idag och imorgon är inställda så har jullov nu. Idag ska jag ner på stan och fixa sista julklapparna och köpa godis. Sen ska jag gå hem och kolla på sista säsongen av Skam. Det här lovet kommer bli så bra, håller på att planera nyår med mina vänner, och äntligen är alla 18!

Likes

Comments

Vill bara ta studenten nu och resa. Det är det bästa jag vet och jag trivs inte alls i Sverige. Vill till Sydney och New York, finns inget bättre <3

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw