igår var det ju alla hjärtans dag jag tycker att hela dagen blev såå himla jätte lyckad!

Nej men efter skolan så Gick jag och Laura in till stan och tog lite bilder för det var ju så himla fint väder. Älskar verkligen när det är lite kyligt men solen ändå skiner. Det är typ mitt favvoväder, haha!

Efter det så gick vi till Cortardo, as always, och beställde en varsin kaffe! Det var verkligen supermysigt och dem hade pyntat jätte fint med hjärtan och rosor.

När vi fikat klart så skyndade jag mig hem i panik eftersom att jag och hugo skulle käka på pio och jag hade helt glömt bort tiden! Så jävla typiskt mig att alltid komma sent haha.

Och juste ja vi hade ju skolfoto idag också! Hatar det egentligen för känner mig alltid så ofräsch!! Men får hoppas att det blir braaau ändå.

För att uppdatera er om idag så tog jag och Laura en hejdåfika för att jag åker ju till Italien imorgon! Det ska verkligen bli så himla skönt att slippa halmstad ett tag.

Hörs mer sen, pussss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har verkligen varit hur chill som helst. Har bara haft en lektion pga att första blev inställd och sista var extramatte. Vi fick även längre lunchrast så jag och Laura bestämde oss för att åka in till stan och käka lunch på Cortardo. Vi tog båda en kyckling sallad som var såååå himla god!
Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Mysfika på nosh med mina älsklingar<333

  • 195 Readers

Likes

Comments