Nu är vi påväg till Tyskland och vi har stannat till på Ikea i Jönköping. Vi ska åka ner till Trelleborg om en stund och då ska vi äta middag på en restaurang innan vi stiger på båten. Jag kommer nog inte skriva något under resan men bilder från resan kommer komma upp när vi kommer hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig för att äntligen färga håret mörkare. Jag har tänkt på det förut hur jag skulle se ut som brunett och om det hade passat. Jag blev själv sjukt nöjd med resultatet och jag tycker det inte blev för mörkt men det kanske andra tycker, men så länge jag är nöjd känns det bra.

Likes

Comments

Nelly.com har just nu en "100 olika klänningar för 100kr styck" kampanj?, och det utnyttjade jag fullt ut. Klickade hem dessa 3 fina klänningarna för endast 300kr och jag hoppas de sitter bra och inte ser annorlunda ut i verkligheten. Dock kommer de inte hem fören i slutet på nästa vecka eftersom det var långhelg nu och då skickas inte beställningar ut.

Likes

Comments

Klickade hem en skinnjacka från Chelsea förra veckan och jag är så nöjd med den. Jag har aldrig haft en "fin" skinnjacka förut och denna var 👌 10 av 10

Likes

Comments

Köpte lite nytt för nån vecka sen, har inte orkat blogga på ett tag så tänkte publicera lite då och då om intressanta saker. 

Lindex // rea - 75kr

Lindex // rea - 75kr

Lindex // rea - 75kr

Cassels // 189kr

Victoria's Secret spa kit // från pappa

Likes

Comments

Här är några bilder på en av väggarna i mitt rum. Innan jag gjorde iordning det så hade jag en vit byrå så jag kände för att uppdatera till något finare typ. Jag är sjukt nöjd med resultatet, hyllorna är från ikea och spegeln är från jysk. För att få en lite mysigare känsla satte jag upp en ljusslinga runt spegeln. Just nu så är 2 av 4 väggar färdiga men jag ska byta plats på min säng och mitt sminkbord och sen ska jag sätta upp TV:n och lite fler hyllor. Sen är jag klar med rummet. Tapeterna gjorde en stor skillnad (hade ljusrosa innan) och det vita ser mycket fräschare ut nu. 
 
 
 

Likes

Comments

Nouw Magazine