God ettermiddag! (er det et uttrykk som i det hele tatt brukes mer??)

Jeg kom over overskriftens sitat igår på Instagram. Det er latterlig cheeeesy, samtidig som det traff meg veldig. Den siste tiden har personligheten min kommet veldig "sterkt" fram. Jeg har selvfølgelig ikke endret identiten min på noen som helst måte, men verdiene mine har "blomstret" mer enn før da, om man kan si det sånn. Dette har igjen ført til en del hendelser, uten at jeg skal gå så altfor detaljert inn på det.

Jeg har funnet ut hvem mine ekte venner er, fått mange nye bekjentskap, samtidig som jeg har gått fra noen av mine nærmeste. Som det følelsesmenneske jeg er, har det vært tungt. Selv om jeg vet det er det beste for meg, at det er det mest fornuftige valget, vil jeg samtidig ikke gi slipp. Er det noe jeg er dårlig på, så er det nettopp dette, å gi slipp. Det jeg egentlig ville si, var vel bare at noen ganger er det både trist og vondt med slike valg, men i bunn og grunn er det kanskje det beste. Og det er jo det som er viktigst in the end, at man har det bra, ikke sant?​

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag hadde vi eksamenstrekk. Jeg går siste året på vgs, noe som betyr et lass med eksamener foran meg. Det er helt greit, jeg gruer meg ikke så mye til det. Gruer meg mer til veien videre.. Mange av vennene mine tar friår, noen reiser til militæret også har du meg da. Lille forvirrede meg som ikke vet helt verken hva jeg vil eller burde gjøre. Skoler har jeg søkt, men årstudium er og i tankene, kanskje et friår? Mulighetene er jo uendelige. Alt jeg vet 100% sikkert er at jeg skal jobbe med mennesker og jeg skal jobbe i helsesektoren.

Skal prøve så godt jeg kan å komme i eksamensbobla, men for øyeblikket er jeg litt mer i en type "fitnessboble".


Likes

Comments

​Heisann!

På tirsdag hadde jeg TIDENES legday med dette fantastiske menneske. Nemlig coachen min Ingrid! Det er helt utrolig hvor mye jeg har lært av dette menneske, både når det kommer til mat og trening, men også med det å elske hva man gjør og selvbilde. Et mer jordnært og godhjertet menneske skal man lete lenge etter. Etter beinøkta (som var pain), lærte hun meg hvordan poseringer skal gjøres og vi hadde en liten "posing practice". Motivasjonen er på topp og nå skal jeg prøve å få redigert ferdig en ny video i FAT2FIT serien, bedre sent enn aldri si!

Likes

Comments

Jeg er russ i år, men etter min første kveld ute er jeg allerede lei. Jeg drikker ikke alkohol og jeg er sjelden ute. Rett og slett fordi jeg ikke liker det så altfor godt. It's all fun games untill en haug altfor berusede kjentfolk overfaller deg med klemmer og snaulende ord, det blir for mye for meg.

Misforstå meg rett, jeg elsker å møte mennesker, det er det beste jeg vet. Danse liker jeg også veldig godt, MEN å holde opp hår og trøste gråtende jenter i altfor utfordrende klær ekke min favoritt hobby.. Kanskje det bare er alderen, kanskje folk lærer seg å bli brisen og ikke altfor beruset etterhvert :)
Enn så lenge trives jeg best hjemme eller på trening sene kvelder. Og jeg tror jeg holder meg til det resten av mai også!

Likes

Comments

​Jeg skal aldri mer beklage for at jeg er meg. Det er ingen grunn til det, what so ever.

Som person er jeg annerledes, jeg har såpass selvinnsikt, men helt ærlig skjønner jeg ikke hva som er galt med det? Hvor kjedelig hadde det ikke vært om alle var like?! Gud så klisje skrevet, but seriously though?? 

Fler år av livet mitt har gått til å bekymre seg over hva andre tenker, hvor mange likes jeg får og om jeg generelt er "innafor". Jo mer jeg kvernet på disse tankene, jo mer ulykkelig ble jeg. Man blir faktisk ikke lykkeligere av at de 9 "populære"  jentene på vgs, med slanke kropper, para jumpers og solariumsbrune kropper liker deg. Man blir heller ikke et bedre menneske. Misforstå meg rett, ikke alle trenger å poste YouTube videos, 100 sekunders snapstory daglig og oppføre seg over gjennomsnittet gal, aldeles ikke, men det er MEG. Så må du være DEG. 

Til tross for at Trondheim er en relativt stor by, kan jeg love deg, folk snakker og folk dømmer. Men hallo, hvem bryr seg?! I hvertfall ikke jeg! Og jeg skal si deg en ting; jeg har aldri vært lykkeligere enn jeg er nå. Jeg har det så bra, både generelt og med meg selv. Rundt meg har jeg folk som genuint bryr seg om meg, mennesker som er glade i meg og aksepterer meg for den jeg er, IKKE fordi jeg har dyre nok klær, eller legger ut de "rette" bildene på Instagram. Det er helt greit at noen ikke liker meg, noe annet er ikke til å forvente. Det er greit om synes jeg gjør for mye utav meg, at jeg krever for mye oppmerksomhet, tar for stor plass og snakker for høyt og for ærlig. Jeg aksepterer det, men jeg kommer ikke til å endre meg av den grunn.

Så det jeg prøver å si da (kommer aaaaldri til poenget) er, vær deg selv. Du vil at folk skal like deg for den du er, ikke for en du prøver å være.

Likes

Comments

Hei alle fine!

Her kommer min andre YouTube video. Jeg er vel ennå nokså "rusten" på dette, men prøver så godt jeg kan!! Øving gjør mester si. Ikke verdens lengste, men litt fra rygg og skulderøkten min, som per dags dato er min absolute favorite!!

Stay tuned for fler videoer, neste uke kommer blandt annet 1 dag i mitt liv vlog OG favorites video. Slår på stortromma dævvvven. Håper dere får en fin kveld videre, vi BLOGGÆÆÆÆÆS <3


Likes

Comments

Nå som jeg har cardioøkter hver dag, er det fint med litt variasjon. Det blir fort en time på mølla, eller gruppetime på Fresh Fitness. MEN når været tillater det, er det ingenting jeg liker bedre enn en tur med en venn. Det er så hyggelig å bare kunne koble av og snakke om alt og ingenting. Før man vet ordet av det er det gått en time eller to, og man får slått to fluer i en smekk!

En av mine venner som også har oppfølgning av Strong Body, Hanne, ble med meg denne gangen, og vi fikk ledd en hel del, som vanlig :) 

Ha en super kveld videre! 

Likes

Comments


Hei hei!

I dette øyeblikk sitter jeg og inntar min beloved frokost, proats. Jeg tuller ikke når jeg sier at det seriøst er det beste jeg vet, havregryn og sjokoladeprotein, slår aldri feil. Skjønner meg ikke på mennesker som kan starte dagen på tom mage?! Her i gården er det frokost over everything.


Nå står legday for tur, bye!!


Likes

Comments

VELKOMMEN

Hei og velkommen til min blogg, som hovedsaklig vil handle om min "reise" fra å være fat, til å bli fit!

Gjennom ukentlige innlegg, bilder, vlogs og snapchat updates, kommer jeg til å dokumentere alt fra treningsøkter og mealpreps til min hverdag på diett.

Håper du vil følge meg!

Likes

Comments