Hej alle.

Jeg ville nu komme med nogle små ting man kan gøre når man keder sig.

1. Løbe en tur... Alene ​          

​jeg er her på det sidste blevet glad for at løbe og jeg vil også råde andre til det specielt hvis man keder sig. En af de bedste de ting ved det er at man får en ro man ikke ville få hvis man løber sammen med andre. Du får ny energi og bliver gladere fordi når man løber udgiver man et lykkehormon der gør en tilfreds og glad.

2. ​Læse en bog 

Jeg ved jo godt at de nogle gange er mere lokkende at se Netflix, men man får altså nogle færdigheder som man ikke får hvis man ser Netflix. Men find en bog til din egen aldersgruppe og hvis du gør der hjemme kan du selv bestemme hvad du vil læse og ikke en kedelig bog som din lære har bestemt. kan anbefale "Som stjerne på himlen " og "Ravnes hvisken" den sidste er en fed triologi. 

3. Ryd op på dit værelse 

Ved godt det lyder røv kedelig men hvis man sætter en god playliste kan det faktisk blive ret sjovt. Man kunne også bare lade vær med at smide sine ting overalt og ligge det på plads, men når skaden er sket kan man lige så godt få det gjort. Hvis du har en god veninde så spørg hende om hun vil være med til at rydde op, og så giver du noget lækkert efter arbejdet. Klogt !

knus og kram Ida 


Likes

Comments