vardag

Tjena!
Hur underbart med en ledig fredag när det är super varmt ute? Super skönt!
Då tillbringade jag min natt i ett tält tillsammans med Ella! På morgonen åkte vi in till stan och fikade innan jag senare drog ut en sväng på havet med några vänner! Det är så skönt att slippa ha jacka på sig på kvällarna då det är cirka 15 grader!!
Tagga sommarlovet!
XOXO ida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • vardag

Likes

Comments

mode

Tja!

Här kommer lite outfit bilder från går dagen!
Jag har på mig en jeans jacka från HM, skor från Gant, tights från bik bok, t-shirt från Hollister, kjolen kommer från HM och väskan är från Don Donna.

Övriga tankar om dagen?
Har såklart varit i skolan som alla vardagar.
Efter skolan tog jag mig till gymmet för att träna lite mage och ben! Super skönt efteråt (hihi)
Nu ligger jag i sängen för att plugga lite på ett bild prov som vi har imorgon! Ha det så bra!

XOXO ida

  • mode

Likes

Comments

vardag

God kväll på er!
Mår ni bra?
Att jag ens frågar? Hur kan man inte må bra i detta fantastiska vädret! Så underbart med lite sol på näsan. Hur som helst så ligger jag just nu på gräset med min bästa vän Ella och kollar på himlen tillsammans med lite skitsnack, hihi.
En bästa vän, har ni en sådan?
Det är super viktigt att ha någon som står en nära och som man kan prata med om allt! Hoppas ni har en lika bra vän som jag!

XOXO ida

  • vardag

Likes

Comments

vardag

Godmorgon på er! Vad gjorde ni igår?
Själv så var jag på stan med mamma en lite stund på vi hade lite ärenden att göra för att sedan åka hem till min bror som även fyllde 18år igår. Efter vi hade firat honom med god mat och släkten så begav jag mig ut till lite vänner då vi grillade (som vanligt) hihi! Men det är verkligen så mysigt att grill och lyssna på lite musik!
När kvällen började dra ihop sitt slut så blev jag hämtad av mig kompis och åkte sedan hem till honom och sov där! Men nu är det ju söndag och som varje söndag så blir det väl plugg plugg plugg....
XOXO ida

  • vardag

Likes

Comments