I går ringet vi helgen inn med ProPud, fruktsalat og nøtter etter trening og jeg kunne vel egentlig ikke bedt om en bedre start på min siste eksamenshelg. Til tross for mye lesing er det viktig å kose seg og noe av det beste jeg vet i lesepausene er å spise noe godt. Den siste tiden har jeg hatt veldig dilla på appelsin, men for å variere har det blitt et par kvelder med litt annet godt også. I går ble det en fruktsalat med appelsiner, litt kiwi, grønne epler og druer. Nammis ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Etter veiledningstime til bacheloroppgaven i går hentet N meg på skolen og kjørte videre til Nygårdsparken. Her har allerede blomstene på trærne begynt å springe ut og det er fint. Rett ved inngangen til parken står det et gigantisk blomstertre i solen og det finnes nesten ingenting som gir mer vårfølelse enn det ♥ Snille N hadde tatt med seg kamera, så da var det ikke annet enn å knipset et par bilder foran det store, vakre treet. Nå sitter jeg inne med eksamen imens sprekingne i byen løper Bergen maraton. Håper på å få gjort unna masse av notatene i dag, slik at jeg kan bruke kvelden til å slappe av og kose meg. Håper alle har en fin lørdag!

Likes

Comments

Denne uken har startet skikkelig bra på treningsfronten, og det er så deilig. Jeg kjenner jeg får så mye mer energi til lesingen og at jeg er mye mer motivert enn hva jeg har følt på lenge. Håper dette varer! Forrige uke kjørte jeg min første benøkt etter påsken, og jeg var faktisk støl i hele fem dager. Null tull! Jeg har aldri før vært støl så lenge eller hatt så vondt etter en treningsøkt. Bare det å sitte i sofan gjorde vondt i rumpa og låra. Derfor har det ikke blitt noen benøkt på Sats helt enda denne uken, men bena har likevel fått kjørt seg opp tre ulike fjelltopper. Jeg og Ragnhild har et mål om gå alle de syv fjellene + Vidda før vi flytter hjem, derfor gikk vi Lyderhorn så fort solen kom frem på tirsdag. Veldig glad vi endelig fikk gått den, for det var en skikkelig fin tur. Fjellene i Bergen er helt klart noe av det jeg kommer til å savne mest når jeg flytter hjem.

Likes

Comments

God morgen ♥ Denne dagen blir lang med skole i alt for mange timer. Vi har først forelesning fra 09:00 til 15:15, før vi skal ferdigstille hjemmeeksamen. Pjuh, det skal bli godt å få den unnagjort. En ting mindre hengende over skuldrene. Til tross for lang dag klages det ikke, fordi dette er faktisk min aller siste forelensing på Høyskolen Kristiania. OMG. Det skal bli godt å bli ferdig med denne skolen og denne byen, haha. Det eneste jeg vil om dagen er hjem. Eneste positive med regnet, snøen(?) og haglet som har kommet de siste dagene er at det gjør det litt enklere å sitte inne å jobbe med skole hele dagen. Bildene ovenfor er egentlig fra før påsken, men jeg hadde rett og slett ikke tid til å være på dataen før jeg var tilbake i Bergen. Som dere ser er paraplyen alltid med, sykt bra gjemt fra min side. Haha! GOD MANDAG!

Likes

Comments

Hei og god søndag ♥ I går gikk store dagen til lesing inne imens det var både regn, snø og sol ute. Utover dagen lysnet det faktisk litt opp og derfor bestemte jeg meg for å gå en tur til byen å spise litt med N da han var ferdig på jobb. Den rosa sommertoppen ble med ut døra for å feire solen, men i sekundet jeg gikk ut begynte det å hagle. Haha! Jeg løp i bilen og ble der til det roet seg, før jeg tok med paraplyen å gikk til byen. Solen jeg gledet meg til kom aldri tilbake, men hyggelig ble det uansett. Bergen i et nøtteskall.

I dag våknet vi opp til snø og har derfor hatt en rolig start på dagen inne. Jeg har endelig fått pakket ut av kofferten etter påsken, støvesugd og vasket leiligheten og spist deilig frokost. Nå har jeg akkurat satt meg for å komme igang med lesingen. Shit så mye jeg har å gjøre på skolen de neste tre ukene, men fy søren så deilig det skal bli å være ferdig. Tenk om under en måned er jeg ferdig utdannet. Hjelp!

Likes

Comments

I påsken har Navpreet vært i India imens jeg har vært hjemme for å jobbe og på fjellet og derfor måtte våre siste dager sammen brukes på noe hyggelig. Etter å ha hørt flere rykter om deilig crêpes hos Kaffelade i Bergen var det dit vi endte med å gå. Ragnhild tipset oss om at Let's deal hadde halv pris på crêpes og kaffe mocca og dermed ble turen plutselig ganske studentvennlig også. Det ble helt klart en sukess med veldig deilig (og sykt mektig) lunsj. Jeg er egentlig et skikkelig sjokomonster, men å fullføre denne var ikke mulig, haha. Uansett, godt var det og jeg er veldig glad vi endelig fikk dratt ♥

Likes

Comments

Utover formiddagen bestemte solen seg for å hilse på oss i Bergen og det får meg til å savne sommeren så mye. Lite slår norsk sommer når været er bra og i år håper jeg virkelig på mer sol enn i fjor. Typisk at været er på sitt beste når ferien går mot slutten og skolen starter igjen. Fordi jeg fikk et akutt behov for sommer, passet det bra med et tilbakeblikk i dag. Håper alle har en topp onsdag og at solen nytes ♥

Likes

Comments

Torsdag rømte Ragnhild, Line og jeg til fjells og der ble vi til søndag ♥ Vi hadde en kjempefin helg på fjellet med masse god mat, fine samtaler, spill, ski, påskevær og bare kos. En helg på fjellet midt i studiemaset er noe av det beste jeg vet, for her får vi virkelig slappet av og ladet batteriene. Fredagen begynte med en lang og deilig frokost, før vi ruslet en tur til sentrum for å titte litt. Det snødde hele dagen og vi avsluttet med helt sinnsykt god tapas. Lørdagen gikk til ski, aking og grilling, før vi igjen avsluttet med latterlig god middag. Er det noe vi kan, så er det å kose oss! Torsdag etter forelesning reiser jeg hjemover og hjemme venter fire dager på jobb før jeg er tilbake på fjellet. Gleder meg til påskekos og noen siste dager på ski før snøen smelter.

Likes

Comments

Det beste jeg vet er å starte dagen med en frisk og god smoothie, spesielt nå som våren er på vei. Den siste tiden har det kommet mange nye smoothieblandinger i frysedisken og Kiwi har de perfekte blandingene. Blandingene mango, ananas og pasjonsfrukt eller Eldorado sin ananas, papaya og mango er gode.

Denne gule, friske smoothien lages daglig i Bergen og jeg får ikke nok. Nå skal jeg kose meg med min daglige dose, før jeg reiser videre til skolen for siste del av simulasjonseksamen. Yey! Skal bli så godt å bli ferdig slik at jeg kan fokusere mer på bachelor. God mandag♥

Likes

Comments