Nouw kjører straks i gang en konkurranse hvor vinneren blant annet kan vinne en reise for to til London. Fordi jeg elsker konkurranser, må jeg selvfølgelig delta. Jeg er en reser på å delta på alle instagram-konkurranser jeg kommer over, og selvom jeg ikke akkurat vinner spesielt mye i forhold til hvor mange jeg er med i, er det veldig gøy når man først vinner noe. Den ene sjeldene gangen føles ofte verdt alle påmeldingene, synes jeg. Et av kriteriene i denne konkurransen går ut på å blogge hver dag i 30 dager fra 1.februar, og fordi jeg trenger et lite spark i rumpa på den fronten passer det perfekt. Motivasjon er akkurat hva jeg trenger, og nettopp det man får av slike konkurranser.

Mine ambisjoner for de 30 dagene konkurransen pågår er:

♥ Få mer struktur i hverdagen slik at jeg faktisk får tid til å ta bilder, redigere og skrive innlegg daglig. Ikke minst å oppdatere hyppigere enn hva jeg har gjort de siste månedene. Jeg vil også planlegge hverdagen bedre, slik at jeg gjør innlegg klare på forhånd hvis jeg vet jeg ikke vil rekke å blogge en dag.

♥ Variere innleggene mine mer og ikke gjøre bloggen for ensformig. Dette er noe jeg faktisk synes er ekstra vanskelig i Bergen fordi dagene går som regel til det samme og været er 95% av tiden veldig kjedelig. Men jeg har godt av å utfordre mine kreative evner, så det gleder jeg meg til. Heldigvis reiser jeg til varmere strøk i slutten av februar.

♥ Kvalitet i bildene mine er viktig for meg og jeg vil denne måneden utforske mer i photoshop og lightroom slik at bildene mine kan bli bedre. Jeg vet på en måte hvordan jeg ønsker at resultatet skal bli, men vet ikke hvordan jeg gjør det. Veldig frustrerende.

♥ Jeg vil være mer kreativ i antrekkene mine og utfordre meg selv litt mer. Det er så mye jeg synes er fint på alle andre, men som jeg overhode ikke føler meg vel i selv. Derfor blir det alltid svarte bukser og en stor genser over. Jeg vil bli flinkere til å variere antrekkene mine og gå i lysere bukser igjen, eventuelt noe annet enn den samme, svarte jeansen.


Wish me luck! #nouw30daychallenge

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Søndag betyr for vår del vaskedag og denne uken har vi fått ordnet skikkelig. Fredag kastet vi to Ikea-poser og fire andre poser med gamle skolebøker fra studieårene våre + masse annet rot vi hadde liggende. Det var skikkelig godt å ha en ordentlig opprydding og plutselig hadde vi mer plass til å få litt system i. I dag har vi shinet hele leiligheten klar til bestemor og mamma kommer på tirsdag. Navpreet har vasket vinduene både ute og inne, imens jeg vasket overflater og gulv i alle rom. Vi pleier for så vidt å vaske hver søndag, men vindusvask og storopprydding kan vi ikke skryte på at skjer hver uke. Siden forrige gang jeg viste leiligeheten har jeg kjøpt ny bladholder, og fått både teppe og puter til jul. Derfor tenkte jeg det var tid for noen nye bilder. Denne helgen har vært fin og rolig, så nå er jeg veldig klar for en uke med masse moro. Først besøk, før jeg blir med hjem. Hjemme venter hele tre fotojobber, to bursdager og mye kos ♥ Gleder meg til en ny uke, og håper uken som har vært har vært fin for alle!

Likes

Comments

Juli ga meg litt av alt - jobb, reising og ferietid. De dagene jeg ikke jobbet reiste jeg blant annet en tur til Beitostølen med mamma og Martine, hvor vi gikk opp Bitihorn. Ellers var jeg i Kongsberg på Jazzfestivalen hvor vi var på Karpe konsert, noen turer i båten når solen snek seg frem og en uke på seilferie i Hellas. Seilferie i Hellas var magisk. Mer avslappende og fin ferie skal man lete lenge etter.

August jobbet jeg så mye jeg kunne før nytt semester i Bergen ventet. Jeg nøyt de siste ukene hjemme, byttet plattform til bloggen, klipte meg kort, var på familietreff på Storefjell og ikke minst - bryllupet til Heidi og Heikki ♥ Jeg fikk være deres fotograf i bryllupet og er evig glad for at de valgte akkurat meg til å forevige deres store dag.

September var en fantastisk måned hvor jeg var lite i Bergen. Jeg var nokså stresset over at det skulle gå utover skolen i starten, men med planlegging og mye lesing før alt gøy skal skje ordner det meste seg. Jeg reiste hjem for å ta bilder i bryllup 10.september, og lørdagsnatt etter bryllupet reiste kjæresten og jeg til Budapest hvor vi møtte skikkelig sommervær og hadde fem fine dager hvor vi gjorde akkurat det vi ville Vel hjemme fra Budapest kjørte Navpreet tilbake til Bergen og jeg ble igjen hjemme. 20.september dro nemlig Line, Gry og jeg for å besøke Ragnhild i San Francisco. Vi fikk en tur vi aldri vil glemme og opplevde mye fint sammen.

Oktober jobbet jeg mye med gruppeeksamen, men vi fikk alltids sneket inn litt familietid også. Martine besøkte oss i Bergen og vi kjørte senere en tur til Beitostølen. På fjellet gikk vi Grønkinnkampen med mamma, pappa, Thea og Camilla og resten av tiden hygget vi oss og slappet av. Ellers kom høsten for fullt til Bergen og på soldager med masse farger i trærne var det fantastisk fint å være ute.

November betyr eksamensperiode og den snek seg stadig innpå. Før eksamensperioden smalt for fullt reiste jeg hjem på en helgetur for å lade opp batteriene og for å ha julekortfotografering. Ellers jobbet jeg veldig mye med økonomi og samfunn, Navpreet fylte 22 år og jeg gledet meg latterlig mye til jul. Siste helgen i november pyntet jeg til jul og dette gjorde eksamenslesingen ti hakk hyggeligere.

Desember var det siste innspurt av eksamen før jobb og juleselskaper ventet hjemme. Det var fantastisk fint å komme hjem og jeg satt ny rekord i antall juleselskaper for en måned. Hver eneste dag skjedde det noe etter jobb, men fy så hyggelig og gøy det var ♥ Julaften var stille og rolig med bestemor og bestefar på besøk, og vi koste oss med så mye mat og snop at vi så vidt orket dessert da mamma satte den frem. Akkurat slik det skal være si. Siste dagen i 2016 kjørte jeg til Beitostølen for å ønske 2017 velkommen med familien min. Veldig deilig med en rolig avslutningn på 2016.

Likes

Comments

Et siste bildedryss fra Beitostølen. Når jeg ser på blogginnleggene fra 2017 ser det faktisk ikke ut som jeg har vært noe annet sted enn på fjellet i år. Kanskje et tegn på at kamera burde brukes andre steder enn på Beitostølen. Jeg har gjort mye annet gøy i år også, men lite slår en kombinasjon av sol, snø og fjelluft. Disse bildene er fra forrige helg da jeg hadde med meg fem mine jenter til fjells. Lørdag etter aking grillet vi pølser og koste oss masse ute. Det var god stemning rundt bålet og fordi flere av oss hadde med kamera ble det tatt masse hyggelig bilder. Jeg sliter veldig med å redigere bildene mine om dagen - jeg vet hvordan jeg vil ha det, men ikke hvordan jeg får det sånn. Det ender med at jeg synes det fort blir demotiverende å redigere og derav ræva bilder. Bah, så irriterende! I dag har jeg vært i forelesning, søkt på litt artikler til bachelor og snart kommer Julie for å drikke kakao ♥ Håper alle har en fin mandag!

Likes

Comments

Fredag etter trening ringte Thea fra Sylling og fortalte at mamma og pappa nettopp hadde reist til Beitostølen, tre kvarter senere var Navpreet og jeg også på vei. Navpreet hadde ingen vakter på jobb og vi hadde ingen klare planer for helgen, så da ble valget ganske enkelt. I Bergen gjør det ikke stort annet enn å regne om dagen, så når valget stod mellom regn og sol klarte vi rett og slett ikke bli værende. Vi er veldig glad for at vi dro og har hatt en fantastisk helg med mamma og pappa ♥ Lørdag gikk vi på langrenn og til tross for at nesten alt av snø som var der for fem dager siden hadde smeltet, fikk vi oss en tur til Vaffelbua hvor det ble servert varme vafler, kaffe og kakao med krem. Nam. Vel tilbake på hytten tok Navpreet og jeg badstue, imens mamma og pappa kokkelerte deilig middag og dessert. I dag gikk vi tur i solen og spiste deilig tapas før vi kjørte tilbake, de til Sylling og vi til Bergen. Vi rakk akkurat hjem til tvekamp på KjendisFarmen, heia Petter! Haha... Håper alle har hatt en nydelig helg!

Likes

Comments

2016 er plutselig over og vi er allerede godt i gang med 2017. For å runde av fjoråret tenkte jeg å lage en liten oppsummering fra hver måned. Nettopp dette er noe av det jeg synes er det fineste med det å ha blogg, det er så lett å se tilbake på alle de fine minnene

Januar startet som vanlig med at jeg hadde bursdag og i 2016 fylte jeg 21 år. Jeg feiret både hjemme med familie og venner, og senere i Bergen med enda flere venninner. Det var masse snø, Kaja var hjemme fra Australia og jeg hadde en fin start på året hjemme før jeg reiste tilbake til Bergen. I Bergen stod mitt andre studieår for tur og selvom jeg knapt hadde rukket å komme tilbake til Bergen, rømte jeg og Andrea en tur til Beitostølen for å nyte fjelluft, hverandre og ski.

Februar startet med at jeg reiste hjem første helgen og hadde det kjempegøy på Karpe Diem konsert med familien til kjæresten. I Bergen hadde jeg gruppeeksamen i reklame og visuell kommuniksjon og mye av tiden gikk til det. På slutten av måneden dro jeg hjem igjen til mamma og pappa, før vi reiste videre til Florida i to uker.

Mars ble en måned hvor mange fine minner ble skapt. Vi begynte måneden i Orlando hvor vi var innom en rekke fornøyelsesparker - Kennedy Space Center, Universal Studios, Island of Adventures og SeaWorld. Det var fantastisk å endelig kjenne litt sol mot kroppen og vi gjorde mye gøy i fornøyelsesparkene og området der vi bodde. De fem siste dagene av ferien ble brukt i Miami hvor mye av tiden gikk til shopping, en tur til Everglades, soling og selvfølgelig trening på Muscle Beach. Vel hjemme fra Miami var vi fire dager i Bergen før vi kjørte hjem igjen, hehe. Jeg jobbet seks dager i Drammen, før vi kjørte til Beitostølen og ble der resten av påsken med familien. Påsken 2016 ble også min første opplevelse på slalåm og jeg gleder meg til neste gang vi skal tilbake og jeg kan stå litt mer igjen.

April kom, været ble varmere, det var sol, det var eksamenstid og jeg prøvde så godt jeg kunne å få til fjellturer, venninnetid og eksamenslesing til samme tid. Thea besøkte meg i Bergen og jeg ser jammen meg på bloggen at jeg klarte å snike meg en tur hjem til mamma og pappa denne måneden også, haha.

Mai i Bergen er den fineste tiden på året fordi byen dekkes av rosa trær. Starten av mai var jeg hjemme i Sylling - bakken var dekket av hvitveis og våren var virkelig kommet. Jeg husker jeg pakket med meg ullgensere, men endte opp med å lese pensumbøkene lettkledd i solen på terrasen. Tenkt det, første uken i mai. På 17.mai ble det ingen feiring for min del, planen var egentlig å jobbe, men jeg endte sengeliggende med feber og vondt i hele meg. Det ble flere turer til Fløyen med min favoritt-turpartner Andrea og jeg fikk helt dilla på søte skjorter i alle farger og fasonger.

Juni begynte bra fordi allerede 2.juni hadde jeg sommerferie og på denne tiden var det sinnsykt fint vær i Bergen. Jeg brukte mye tid i parken med Mehma eller på fjellturer imens Navpreet leste til sin siste eksamen. I sekundet N var ferdig med sin siste eksamen kjørte vi hjem og der ventet Kaja på meg, vel hjemme fra Australia. Vi gikk Hørtekollen med en gang og sommeren begynte med så deilig vær. Synd det ikke skulle vare så lenge. Jeg snek meg ut på båttur hver gang anledningen bøy seg og i mellom slagene jobbet jeg mye på Vinmonopolet. Ellers kom Julianne hjem fra LA, vi hadde sommerfest med klassen fra Videregående og Heidi skulle drikkes ut. Utdrikningslaget er noe vi sent vil glemme. For en dag!

Likes

Comments

Denne helgen reiste jeg og fem andre jenter til Beitostølen for en helg med mye morro. Vi kom frem fredag ettermiddag og lagde middag klart til jentene fra Sylling ankom litt senere. Vi hadde en fantastisk helg med god stemning og mye latter fra vi kom til vi dro, og jeg er så glad for at vi fikk det til. Lørdagen gikk fem av oss ut for å ake i solen, og vi koste oss så mye. Gøy å være litt barn igjen og leke rundt. I starten akte noen av oss på akebrett og andre på plastposer, men fordi akebrettene gikk mye fortere gikk Elisabeth og jeg til innkjøp av flere rumpeakebrett. Det er såå gøy å ake, haha! Vi rakk også å si hei til min onkel, tante, kusine og fetter før vi var ferdig, og det var jeg veldig glad for. Ovenfor er et stort bildedryss fra akebakken ♥

Likes

Comments

Nå er det en stund siden forrige blogginnlegg og 2017 har virkelig begynt. Siden sist har jeg blitt 22 år og forsåvidt hatt en hel bursdagsuke før jeg reiste tilbake til Bergen. På bursdagen min, 4.januar, dro Navpreet og jeg inn til Oslo og der ble vi hele dagen. Vi handlet litt, spiste lunsj, hilste på Mao og avsluttet dagen med middag på Delicatessen med en stor, fin gjeng ♥ Fredagen feiret jeg med 15 av de fineste jentene jeg vet om og lørdagen med hele familien min. Det var en perfekt avslutning på juleferien hjemme og søndagen kjørte vi tilbake til Bergen. For å være helt ærlig måtte jeg gå skikkelig inn i meg selv for å finne motivasjon til å komme i gang med det siste halvåret på skolen, men selvom ting virker håpløst i starten vet jeg at jeg kommer til å klare det. Før jeg reiste hjemmefra bestilte jeg også noen turer hjem, for det gjør det mye lettere å dra tilbake. Allerede i slutten av januar kommer bestemor og mamma på besøk, og det gleder jeg meg skikkelig til. Det er ingen hemmelighet at jeg trives best hjemme og dersom jeg hadde visst jeg skulle tilbake til Bergen for fem måneder uten en eneste hjemtur, hadde jeg faktisk ikke klart å reise tilbake. Men tiden i Bergen har faktisk gått fort, og nå er dette kapittelet snart over. Tenk det. Til helgen drar jeg til Beitostølen med gode venninner og det ser jeg veldig frem til. Tenkte å lage et lite tilbakeblikk fra fjoråret for å avslutte 2016, for det synes jeg er en veldig fin måte å se tilbake på alt det fine jeg har opplevd på. Deretter er jeg klar for alt det fine jeg skal oppleve dette året. Håper alle har hatt en fin start på 2017!♥

Likes

Comments

Noen fantastiske dager er over og jeg er tilbake i Sylling en siste uke før skolestart ♥ Kjenner at jeg overhode ikke er klar for å dra tilbake til Bergen, men trøster meg med at jeg har mye fint i vente og har hatt noen deilige uker hjemme. Denne helgen har jeg virkelig fått pustet ut på Beitostølen og endelig fikk jeg også litt snø under bena. Vi har vært veldig heldig med været og har hatt strålende sol hver eneste dag. Perfekt å starte 2017 med den fineste soloppgangen. Vel hjemme fra fjellet dro vi rett til Asker på trening, og nå er jeg i sofaen med mamma, pappa og Selma. Håper dere har hatt en fin start på året, sov godt!

Likes

Comments

​Godt nyttår!♥ Jeg hadde en fantastisk deilig kveld med god mat, god stemning, fine mennesker, deilig dessert og drikke og nydelig raketter over hele Beitostølen. Tok med kamera ut for å knipse noen bilder, mens mobilen døde før jeg rakk å ta den ut av lomma. 

Likes

Comments