Julen nærmer seg med stromskritt og plutselig var det første søndag i advent ♥ Fordi vi ikke feirer jul i leiligheten pynter jeg med alt jeg har tidlig, selvom jeg fra hjemme er vandt med at nissene og det røde ikke kommer frem før kvelden 23.desember. Jeg elsker jul og gjør alt for å få julestemning til tross for at jeg leser absolutt hele tiden. Begynner allerede å bli lei og kjenner ryggen verker. Slitsomt å sitte stille hele dagen når jeg egentlig vil gjøre så mye annet, men 19.desember er jeg ferdig og jeg trøster meg med at neste førjulstid blir helt annerledes. Her er noen bilder fra den julete leiligheten vår. Håper alle har hatt en fin søndag!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag er det akkurat en måned igjen til julaften og jeg klarer nesten ikke vente ♥ Her er det full nedtelling og jeg klarer nesten ikke vente med å sette opp julepynten i leiligheten heller. I går kjøpte jeg inn røkelse etter skolen og i morgen er planen å kjøpe inn gløgg og pepperkaker. Denne helgen er planen å kose seg mest mulig til tross for eksamenslesing og derfor pynter jeg til jul allerede i morgen. Dagene flyr og jeg har ikke en eneste dag fri før julaften og derfor kommer den dagen til å bli ekstra deilig i år. Frem mot jul skal jeg ha fire eksamener og lære meg litt for mye pensum. Når siste eksamen er ferdig kjører jeg rett hjem og rett på jobb. Jobben blir jeg på frem til kvelden lillejulaften og derfor må jeg prøve å skape så mye julestemning som overhodet mulig i eksamenslesingen for å rekke å få litt julestemning. Egentlig er førjulstiden den beste tiden på året, men eksamen ødelegger denne stemningen ganske mye. Heldigvis er dette mitt siste studieår for neste jul har jeg en bachelorgrad og mye mer tid til førjulskos.

Likes

Comments

Nå var det veldig lenge siden forrige gang jeg hadde en oppsummering av antrekkene mine, og jeg måtte faktisk bla meg tilbake hele tre måneder. Det har vært lite antrekk på bloggen og fordi det er det jeg blogger mest om, betyr vel det at det generelt har vært lite blogging også. I september var jeg både i Budapest og USA, og da var det helt andre ting som stod i fokus. Nå er det snart tid for eksamen og i eksamensperioden er jeg sjeldent stelt, men den kommende uken er det booket bursdag, julebord og konsert, så da blir det heldigvis litt annet gøy også. Nå skal jeg spise frokost og med det ønske alle en fin søndag.

Likes

Comments

I det jeg skulle til å laste opp disse bildene innså jeg at mitt forrige innlegg på bloggen var med nesten helt likt antrekk. Høyhalset genser, sort bukse og jakken slengt over skuldrene. Jeg går ikke sånn hver dag altså. Lover! Jeg så også at det er hele ti dager siden jeg tittet innom sist, og det er vel egentlig alt for dårlig. Passer bra at jeg smeller til med halvdårlig bilder også da, hehe.. Dagene flyr mot eksamen og jeg har alt for mye å lese, det er alt for mye regn i Bergen og mørket melder sin ankomst allerede rundt halv tre. Disse bildene ble tatt nettopp da, halv tre, noe som viser seg å være alt for sent. Dystre dager med andre ord, sett bort ifra at jeg er litt flnkere til å være sosial enn å bare lese. Som jeg egentlig burde. I dag har jeg hatt en fin start på dagen med kjæresten, han hadde endelig en lørdag fri og derfor tok vi oss en liten tur til byen. Vi kjøpte en liten ting hver og mitt innkjøp kan jeg vise til uken i et nesten identisk likt innlegg som dette, bare for å kjøre en rød tråd liksom.. GOD LØRDAG

Likes

Comments

I dag ble det et stort bildedryss av dagens antrekk og årets første dag med vintersko på. Nå begynner det å bli såpass kaldt i Bergen også, så det var veldig deilig å ta de frem. Frem til nå har jeg gjort samfunnsøkonomi, ryddet vekk sommerklær og frem vinterklær, vasket leiligheten, brettet tøy og reiser straks avgårde på middag. Hawjin lager deilig mat i dag, luksus. Klokken åtte i morgen er ukens siste forelesning og etter den reiser jeg hjem. Klarer nesten ikke vente med å sette meg på flyet! Ingenting er bedre enn en liten helg hjemme.

Likes

Comments

Del to fra bryllupsdagen til verdens fineste Heidi og Heikki ♥ Tiden går så fort, allerede om ti dager har de vært gift i tre måneder. Synes det føles ut som den store dagen var for en liten uke siden. Neste august skal jeg ta bilder i et nytt bryllup i Bærum, og jeg gleder meg utrolig mye allerede. Føler meg utrolig heldig som får lov til å forevige slike dager. Ingen jobb er finere enn akkurat denne!

Likes

Comments

Det beste mellommåltidet jeg vet om er en god smoothie. Gjerne litt sur istedenfor veldig søt. Min favoritt akkurat

nå er denne bringebær smoothien blandet med litt blåbær, vaniljeprotein og gresk yoghurt. Nammis

Likes

Comments

De siste dagene har jeg vært kjempe misunnelig på alle hjemme som sender snapper av snø, så nå gleder jeg meg ekstra mye til fredag og hjemreise ♥ Bergen har vært kald denne uken og på lørdag var det utrolig fint med snø på fjellet, men her nede i byen var det kun lagt seg litt på biltaket. Det at været er så kaldt passer perfekt med tanke på at jeg endelig får brukt de fine kåpene og pakket meg inn i deilige skjerf. Det verste jeg vet er å fryse og derfor elsker jeg å pakke meg inn med mange lag om vinteren.

Likes

Comments

I dag fyller min fantastiske Navpreet 22 år og dagen feires fra morgen til kveld. Vi begynte dagen med lys på frokosten og krone på hodet, før vi fikk besøk av familien hans og spiste kaker med enda mer lys. Nå skal vi straks ut å spise middag og nyte de siste timene av søndagen.

Jeg ønsker min kjære alt det beste og er evig glad for at jeg våkner hver eneste dag med akkurat han ved min side ♥ Jeg fant nåla i høystakken og nyter hver eneste sekund. Vi har så mange fine minner og jeg gleder meg til vi skal skape mange fler sammen. Føler vi akkurat feiret 21 årsdagen, men plutselig var det gått ett år og 22 år feires. Tiden flyr avsted, så det er viktig å ta vare på og nyte de fine øyeblikkene. Jeg elsker deg, skatten min!

Likes

Comments

God morgen! Bladde tilbake i bildene mine og fant disse fra en finere dag i Bergen. Nå er finværet over og jeg tror ikke himmelen kan bli mer grå. På mange måter er det faktisk helt ok at været ikke er helt på topp, fordi vi konstant sitter inne med hjemmeeksamen. Mye lettere å konsentrere seg inne når man slipper å være misunnelig på alle som kan være ut i solen, haha. Jeg reiser snart til skolen og der blir jeg store deler av dagen. Håper alle har en fin tirsdag!

Likes

Comments