Svart, svart, svart, svart. Det går ikke an å få det mindre fargerikt enn det her. Jeg sier stadig vekk til meg selv at jeg må bli flinkere til å bruke farger, likevel er det ofte slik jeg ender opp. Det enkle er ofte det beste, er det ikke? Vet ikke om man egentlig klarer å se det en gang, men jeg har faktisk på over-the-knee boots på disse bildene, haha. Selvom de svarte antrekkene kanskje ikke alltid er de mest spennende, synes jeg det alltid er veldig greit når jeg ikke vet hva annet jeg kan gå med. Regner egentlig med at jeg ikke er helt alene om :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Siste dagen i San Francisco løp vi rundt for å fikse det siste som måtte fikses. Dagen ble avsluttet med solnedgang og skikkelig deilig mexicansk middag. Jeg spiste en stor, deilig suppe med masse godt i og masse nachochips med deilig tilbehør. Mmm!

Lengter tilbake!

Likes

Comments

Den lille uken vi hadde i California fikk vi kjørt rundt litt overalt, blant annet til Lake Tahoe. Lake Tahoe er en kjempefin og stor innsjø med krystallklart vann og mange skjulte perler. Litt vanskelig å komme til fordi man må betale på hvert eneste stoppested for å "se" stranden, men vi fikk stoppet et par steder og det var sååå fint! Vi sov en halvtime fra stranden en natt og her var det blant annet fare for bjørner på campingplassen, haha! På mange måter var stedet veldig likt norsk natur, og en stor kontrast fra kysten i California. Kjempegøy å ha sett!

Likes

Comments

​I Budapest kjøpte jeg meg ny skinnjakke fra Zara og jeg er så fornøyd. Gøy å kunne bytte på litt, og ikke minst fint med noe nytt som ikke er helt svart. Nå er jeg snart klar for nok en skole dag, selvom det eneste jeg tenker på om dagen er hvor fort det går frem mot jul nå. Gleder meg latterlig mye, til tross for at det er en liten stund igjen. Håper alle får en topp tirsdag!

Likes

Comments

De siste dagene har det vært skikkelig fint i Bergen med sol og masse farger i trærne ♥ Det er skikkelig høst, og jeg elsker det! Det er så fantastisk ute nå og fordi yr påstår det skal begynne å regne igjen fra onsdag måtte jeg ut å knipse litt bilder i dag før det ble for sent. I dag pakket jeg meg inn i en deilig, varm genser fra Holzweiler. Helt topp ute, men alt for varmt inne på skolen. Pjuh!

Likes

Comments

20.august var det tante Heidi og onkel Heikki sin tur til å gi hverandre sitt ja ♥ Jeg var så heldig som fikk forevige dagen deres med kamera og var med fra sminken skulle på og nesten helt til kjolen var av. Det var en helt fantastisk dag og et bryllup jeg aldri vil glemme. Akkurat slik det skal være! Det har blitt veldig dårlig med blogging i det siste, mye fordi jeg har så vanvittig mye annet å styre med. Likevel ønsker jeg ikke å gi meg helt, og begynner derfor den nye uken med å dele de første bildene fra den fine dagen deres. Håper alle har hatt en fin helg og er ladet opp for den kommende uken

Likes

Comments

Endelig har jeg fått tatt meg et par minutter til å se på bildene fra San Francisco. Fordi jeg har flere som venter på bilder jeg har tatt har jeg ikke tillatt meg selv til å begynne med disse, men nå begynner det å bli så lenge siden at jeg nesten bare måtte. Det er så mye jeg ikke har blogget om enda og jeg har jo faktisk vært i USA den siste måneden. Tenk det ♥ Gry, Line og jeg fløy ti timer til San Francisco hvor vi besøkte Ragnhild som er på utveksling. Det er helt fantastisk gøy at vi fikk til å reise og jeg sitter igjen med minner for livet. Tenk at vi fire har vært i USA sammen!

​Den ene dagen ble brukt på å gå gatene opp og gatene ned i byen. Vi begynte i Union Square og gikk ned til Pier 39, før vi kjørte Cable Car tilbake. På veien var vi innom China Town, Lombard Street, spiste lunsj ved Fisherman's wharf og gikk masse sjarmerende gater. Været var fantastisk, byen er dødskul og jeg hadde det beste reisefølge. Kan man egentlig be om noe mer? 

Likes

Comments

​Torsdagen på Beitostølen gikk vi en kjempefin tur opp Grønkinnkampen. Turen var akkurat passe lang og med veldig fin utsikt på toppen. Det var masse andre fine turer rundt i samme området og veldig ålreit at man kunne gå ned en annen vei enn der man kom fra. Vi gikk ned på motsatt side og endte opp ved Bitibua hvor vi kjøpte deilig lapper. 

Likes

Comments

Denne uken avsluttet helt fantastisk med noen rolig dager på Beitostølen med familien min ♥ Etter forelesning på onsdag kjørte N og jeg til fjells, og der ble vi til i dag. Ingenting kan måles med et avbrekk på fjellet med de du er glad i.

​Vi har hatt noen kjempe fine og rolige dager - og til tross for at vi ikke fikk vært der med de hele uken, fikk vi mye ut av tiden. Torsdag gikk vi blant annet en kjempefin tur i fjellet bak hytta. Turen ble avsluttet på Bitibua med lapper og noe varmt i koppen. Toppen vi "besteg" het Grønkinnkampen og var en veldig ålreit tur når man ikke tenker å gå i mange timer. Været på fjellet har vært helt fantastisk med sol hver eneste dag. Ingenting er bedre enn det. Nå er batteriene ladet opp og vi skal straks i seng før en lang dag venter i morgen. Jeg skal møte eksamensgruppen min klokken ti, men blir på skolen absolutt hele dagen fordi siste forelesning ikke er ferdig før 21:00. Pjuh! 

Likes

Comments

Denne helgen har vært helt fantastisk med besøk av Martine fra lørdag til i dag ♥ Det beste jeg vet er å få besøk hjemmefra og enda bedre er det når de til og med tar med seg sola. Fordi vi endelig fikk sol har vi fått vært litt ute og det er så godt å kjenne litt solstråler i Bergen igjen. Når solen titter frem er det obligatorisk med fjelltur, så vi gikk to fine turer denne helgen. Etter litt titting og middag i byen, samt godis og film på lørdag gikk vi opp Stoltzen på søndag og Ulriken i dag. Martine hadde aldri gått Ulriken før, så da var det ekstra stas å vise hun en ny fjelltopp!

Likes

Comments